Valentijnsdag! De dag van de liefde.

GoldBandits, hoe het ooit begon
Ergens in 2017 ... een gesprek tussen Daphne en Gusta ... en een filosofie over een prachtig maar vooral gedurfd juweel. GoldBandits was geboren! Je wilt iets doen, maar je bent een beetje onzeker ... het is niet wat mensen verwachten, het is opwindend en anders .... Dat is GoldBandits, waar anders vandaan dan uit Rotterdam!

GoldBandits
Een zijden koord (verkrijgbaar in diverse kleuren) met bedels van 18 karaat goud. De bedels zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roségoud en elke bedel vertelt een eigen verhaal.

Informatie: GoldBandits

Winactie
Nouveau mag op deze bijzondere dag 2 armbandjes weggeven twv € 129,- met de bedel Follow Your Heart. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de gelukkigen.

More content below the advertising

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Ciao Sicilia is de tweede thriller van bestsellerauteur Marelle Boersma in de serie Ik-vertrek thrillers. Als locatie koos ze het dorpje Modica dat bekend staat om haar chocolade. 

Anne is niet gelukkig met haar leven in Nederland. Ze is getrouwd met een crimineel met losse handjes die haar als zijn bezit ziet. Als ze de kans krijgt om een nieuw leven te beginnen grijpt ze deze kans met beide handen aan en vertrekt uit Nederland. Het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Ze verandert ze haar naam in Sofia en gaat wonen in het stadje Modica op Sicilië in de hoop dat ze daar niet gevonden wordt...

More content below the advertising

Bestsellerauteur Marelle Boersma maakte haar droom werkelijkheid en vertrok naar Portugal met haar nieuwe liefde. Inmiddels organiseert ze daar heel succesvol schrijfvakanties en schrijft ze haar Ik-vertrek thrillers. Ciao Sicilia is Marelle’s tweede thriller in deze serie. Als locatie koos ze het dorpje Modica dat bekend staat om haar chocolade. Al in de tijd van de Azteken werd daar chocolade gemaakt.

Winactie
Nouveau mag 3 boeken en 3 ebooks weggeven? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars.

 

Op zoek naar een stedentrip naar New York, Londen of Dubai? Een goedkope zonvakantie naar Spanje, Griekenland of Curacao of een verre reis naar Bali, Thailand, Dominicaanse Republiek of Mexico? Bij TravelHunter vind je altijd de goedkoopste aanbiedingen van het moment! 

TravelHunter biedt gemak bij het vinden van goede vakantie deals. Elke dag selecteren zij de beste deals voor de bezoekers van hun website. Zij struinen over het net op zoek naar aanbiedingen voor zonvakanties, verre reizen en stedentrips. En voor mensen die afhankelijk zijn van schoolvakanties is er een aparte pagina met deals binnen de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie.   

Kijk voor meer informatie op TravelHunter.nl.

More content below the advertising


Winactie

Wil jij binnenkort heerlijk op reis? Nouveau mag een vakantievouchter t.w.v. € 250,- weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet zit jij binnenkort in het vliegtuig.