Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: Schitterende armband van GoldBandits

Valentijnsdag! De dag van de liefde. GoldBandits, hoe het ooit begonErgens in 2017 ... een gesprek tussen Daphne en Gusta ... en een filosofie over een prachtig maar vooral gedurfd juweel. GoldBandits was geboren! Je wilt iets doen, maar je bent een beetje onzeker ... het is niet wat mensen verwa...

Winactie: Schitterende armband van GoldBandits

Valentijnsdag! De dag van de liefde.

GoldBandits, hoe het ooit begon
Ergens in 2017 ... een gesprek tussen Daphne en Gusta ... en een filosofie over een prachtig maar vooral gedurfd juweel. GoldBandits was geboren! Je wilt iets doen, maar je bent een beetje onzeker ... het is niet wat mensen verwachten, het is opwindend en anders .... Dat is GoldBandits, waar anders vandaan dan uit Rotterdam!

GoldBandits
Een zijden koord (verkrijgbaar in diverse kleuren) met bedels van 18 karaat goud. De bedels zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roségoud en elke bedel vertelt een eigen verhaal.

Informatie: GoldBandits

Winactie
Nouveau mag op deze bijzondere dag 2 armbandjes weggeven twv € 129,- met de bedel Follow Your Heart. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in