Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: Pantoffels van Glerups

De winter wordt nog leuker met warme voeten.  Glerups pantoffels zijn van 100% schapenwol en handgemaakt. Met deze vilten pantoffels uit Denemarken heb je nooit meer last van koude voeten. Heerlijk comfortabel en te dragen met blote voeten. Ideaal voor de wintermaanden of het frisse voorjaar. De ...

Winactie: Pantoffels van Glerups

De winter wordt nog leuker met warme voeten. 

Glerups pantoffels zijn van 100% schapenwol en handgemaakt. Met deze vilten pantoffels uit Denemarken heb je nooit meer last van koude voeten. Heerlijk comfortabel en te dragen met blote voeten. Ideaal voor de wintermaanden of het frisse voorjaar. De pantoffels zijn zowel voor dames als heren. 

De pantoffels zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen als slipper, schoen of laars en hebben een leren zool. Verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog.

Voor meer informatie: Glerups

Winactie

Nouveau mag 2 paar Glerups t.w.v.  € 69,95 weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet heb jij binnenkort warme voeten. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in