Na de Combray Regenerating Facial Oil op basis van druivenpitolie en de Combray Rejuvenating Facial Oil op basis van avocado-olie is het nu de beurt aan de Combray Nourishing Facial Oil. We mogen 3 x Combray Nourishing Facial Oil t.w.v. 160 euro weggeven!

Combray Nourishing Facial Oil

Deze nieuwe olie voor het gezicht bevat net als de andere gezichtsoliën van Combray slechts twee ingrediënten: het exclusief gepatenteerde antioxidant Oxofulleram en arganolie. Niets meer en niets minder.

Waarom argan?

Naast Oxofulleram bevat de Nourishing Facial Oil de beste kwaliteit arganolie: Argania Spinosa. Deze kostbare olie uit Marokko bevat een hoge dosis essentiële (Omega 6) en niet essentiële (Omega 9) vetzuren.

Arganolie staat erom bekend de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren door de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Het beschermt de huid tegen de invloed van schadelijke vrije radicalen en voorkomt uitdroging van de huid. 

Wat doet het?

De Nourishing Facial Oil voedt en verzorgt de huid. Het verbetert het zelf herstellend vermogen van de huid zodat er geen vocht verloren gaat. Hierdoor blijft de huid optimaal gehydrateerd en veroudert de huid minder snel. De olie voorkomt fijne lijntjes, diepere rimpels en pigmentvlekken.

Daarbij werkt de olie goed op een huid die gevoelig is of snel last heeft van roodheid of irritatie en zelfs bij huidproblemen als psoriasis biedt Combray uitkomst.

De Nourishing Oil kan door elk huidtype worden gebruikt maar is specifiek geschikt voor een vochtarme en een rijpere huid. Het beschermt de huid tegen de invloed van schadelijke vrije radicalen en voorkomt uitdroging van de huid.

Het gaat fijne lijntjes en rimpelvorming tegen en heeft een all over anti-aging effect. Arganolie vermindert de talgproductie en daarmee is de Nourishing Oil ook zeer geschikt voor een vette huidconditie of een huid met acne.

Wat kun je verwachten?

  1. Al na een paar dagen voelt de huid comfortabeler aan en is zij optimaal gehydrateerd.
  2. Eventuele roodheid en irritatie bijvoorbeeld door zonneschade nemen na één of twee weken zichtbaar af. 
  3. Fijne lijntjes en rimpeltjes alsmede pigmentvlekken verminderen aanzienlijk.

Ook fijn

Geen van de gezichtsoliën van Combray bevat toegevoegde parfums, kleurstoffen, parabenen, emulgatoren of andere chemische stoffen. De producten worden niet op dieren getest en zijn vegan proof.

Voor meer informatie: www.combray-skincare.com

Maak kans:

Nouveau mag 3 x de Nourishing Facial Oil van Combray weggeven. 

 

Gabrielle ‘Coco’ Chanel was één van de eerste wereldberoemde iconen in de mode. Ze was verantwoordelijk voor een aantal revolutionaire ontwerpen uit de modegeschiedenis waaronder de Little Black Dress en het bouclé jasje. 

Coco Chanel was haar tijd ver vooruit en gebruikte herenkleding als basis voor ontwerpen die vrouwen vrijheid en macht gaven. Haar tijdloze en elegante mode bracht gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Vele jaren na haar dood is Coco Chanel nog altijd het boegbeeld van het Huis Chanel.

The Little Book of Chanel 

Een prachtige geïllustreerd boekje over het leven en nalatenschap van deze mysterieuze modeontwerpster. In het boek lees je alles over de bijzondere vrouw die Coco Chanel was.

Van haar eerste stappen in de modewereld, via haar revolutionaire sportkleding en klassiekers tot het wereldwijde imperium dat het merk Chanel nu is. Dit alles opgeluisterd met gedetailleerde foto’s en schetsen van haar ontwerpen, modefotografie en catwalkshots.

Informatie:
Verschijningsdatum: 26 februari 2019
ISBN:9789021571980

Winactie:

Nouveau mag 3 boeken weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben je een van de winnaars.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Is dit nu serieus? Of grappig? Of ­tragisch? En als het alle drie is: kán dat dan? I Am Not a Witch van debuterend regisseur ­Rungano Nyoni is een film die vanaf de eerste scène tot het schitterende eindbeeld blijft schuren en verrassen.

Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij. Tijdens de korte rechtszaak wordt ze schuldig bevonden en verbannen naar een heksenkolonie.. Haar nieuwe leven bestaat uit werken op het land met de andere heksen en als een attractie te worden bekeken door toeristen. Shula's lot lijkt te verbeteren als meneer Banda zich over haar ontfermt om 'samen zaken te doen' en de publiciteit met haar opzoekt. Terwijl haar leven besloten lijkt, staat het jonge meisje voor de keuze: haar lot als heks accepteren of het risico nemen en voor vrijheid kiezen.


Winactie
Op 9 januari verschijnt deze mooie film op DVD en Nouveau mag 5 DVD's weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars.