Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: The little book of Chanel

Gabrielle ‘Coco’ Chanel was één van de eerste wereldberoemde iconen in de mode. Ze was verantwoordelijk voor een aantal revolutionaire ontwerpen uit de modegeschiedenis waaronder de Little Black Dress en het bouclé jasje.  Coco Chanel was haar tijd ver vooruit en gebruikte herenkleding als basis ...

Winactie: The little book of Chanel

Gabrielle ‘Coco’ Chanel was één van de eerste wereldberoemde iconen in de mode. Ze was verantwoordelijk voor een aantal revolutionaire ontwerpen uit de modegeschiedenis waaronder de Little Black Dress en het bouclé jasje. 

Coco Chanel was haar tijd ver vooruit en gebruikte herenkleding als basis voor ontwerpen die vrouwen vrijheid en macht gaven. Haar tijdloze en elegante mode bracht gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Vele jaren na haar dood is Coco Chanel nog altijd het boegbeeld van het Huis Chanel.

The Little Book of Chanel 

Een prachtige geïllustreerd boekje over het leven en nalatenschap van deze mysterieuze modeontwerpster. In het boek lees je alles over de bijzondere vrouw die Coco Chanel was.

Van haar eerste stappen in de modewereld, via haar revolutionaire sportkleding en klassiekers tot het wereldwijde imperium dat het merk Chanel nu is. Dit alles opgeluisterd met gedetailleerde foto’s en schetsen van haar ontwerpen, modefotografie en catwalkshots.

Informatie:
Verschijningsdatum: 26 februari 2019
ISBN:9789021571980

Winactie:

Nouveau mag 3 boeken weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben je een van de winnaars. Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in