Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: kaarten voor Tribal Art Fair

Twintig galeries die hun meest bijzondere stukken tonen, dát wil je zien! De Tribal Art Fair (TAF) behoort tot een van de vier belangrijkste etnografische beurzen in Europa en dat zie je terug in het internationale karakter van de beurs. Deelnemers en bezoekers komen van over de hele wereld naar ...

Winactie: kaarten voor Tribal Art Fair

Twintig galeries die hun meest bijzondere stukken tonen, dát wil je zien!

De Tribal Art Fair (TAF) behoort tot een van de vier belangrijkste etnografische beurzen in Europa en dat zie je terug in het internationale karakter van de beurs. Deelnemers en bezoekers komen van over de hele wereld naar Amsterdam om de TAF te bezoeken. Die wordt ook dit jaar op een bijzondere locatie gehouden: in kerkgebouw De Duif. 

Tribal art is veel meer dan maskers en beelden. Het betreft ook om textiel, sieraden en gebruiksvoorwerpen. Deze diversiteit is vanzelfsprekend ook terug te zien op de Tribal Art Fair. Daarnaast is er een programma met lezingen en films. Dit jaar worden bijvoorbeeld unieke amateurfilmbeelden uit 1961 uit Papoea vertoond.

Al jarenlang zijn etnografische objecten een inspiratiebron voor kunstenaars, ontwerpers en interieurdesigners. De wijze waarop deze objecten door gespecialiseerde ambachtslieden zijn gemaakt is uniek. Daarnaast zijn voor de objecten vaak bijzondere materialen gebruikt.

Denk daarbij aan orchidee-vezels, geslagen boombast en kralen gemaakt van schelpen en dat zijn dan nog maar enkele van de vele materialen die gebruikt zijn bij de vervaardiging van deze voorwerpen.

Een bezoek aan de TAF is dan ook een inspirerende ervaring als je houdt van echte blikvangers.

Informatie: www.tribal-art-fair.nl
Wanneer: Vrijdag 25 oktober t/m zondag 27 oktober 2019
Openingstijden: Vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 – 18.00 uur
Locatie: De Duif, Prinsengracht 756, Amsterdam
Toegang: € 7,50

Win
Nouveau mag weekendpassen (voor 4 personen) weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij straks met drie personen van je keuze naar de TAF! Deze actie loopt t/m 21 oktober. Deze winactie is gesloten!