Een unieke samenwerking tussen Luxury Designer Bjorn van den Berg en Evian®. Bjorn liet zich inspireren door de feestdagen en ontwierp samen met Evian® een uniek concept: ‘Something to give’, ‘Something to share’ en ‘Something to cherish’.

  • Something to give: een unieke fles met een prachtige verpakking (to give)
  • Something to share: samen met vrienden en familie het water te delen (to share)
  • Something to cherish: de exclusieve kristallen hanger om de fles kan losgekoppeld worden en aan een dierbare gegeven worden (to cherish)

In de speciale verpakking zit de ketting om de hanger aan te hangen.

De fles
Het ontwerp van de fles is afgeleid van een van de laatste collecties van Bjorn, genaamd ‘Fragile’. In deze collectie staat de puurheid van de mens centraal en heldere kristallen spelen de hoofdrol.

More content below the advertising

De exclusieve Evian® Limited Edition van Bjorn van den Berg is een juweel op iedere gedekte tafel. Bjorn ontwierp voor deze exclusieve Limited Edition collectie van Evian® een speciale beugel, waar hij zorgvuldig enkele kristallen op plaatste.

De hals van de fles wordt zo voorzien van een prachtige decoratie in de vorm van een soort cachet, tevens het symbool van elkaar omarmen. Bjorn: “Het design is krachtig en puur. Het vakmanschap van twee disciplines – puur water en luxe designs – is samengesmolten en de kristallen hanger zorgt als het ware voor de connectie.”

Over Evian®
Evian® natuurlijk mineraalwater is afkomstig uit het hart van de Franse Alpen, een uniek geologisch gebied in de wereld. Gedurende meer dan 15 jaar baant het water zich een weg door de rotsen en op die reis werd het verrijkt met karakteristieke mineralen.

Evian® zet zich al meer dan 20 jaar in om de natuur in de omgeving van de bron te beschermen om de uitzonderlijke kwaliteit van evian® natuurlijk mineraalwater te bewaren.

Over Bjorn van den Berg
Bjorn van den Berg is een luxury designer in hart en nieren. Zijn passie voor luxe materialen en verfijnde afwerking is ongekend en zijn ontwerpen stralen dan ook vakmanschap en internationale allure uit.

Winactie
Nouveau mag een fles t.w.v. € 495,- weggeven. Wil jij kans maken op deze gelimiteerde fles en het unieke sieraad vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Valentijnsdag! De dag van de liefde.

GoldBandits, hoe het ooit begon
Ergens in 2017 ... een gesprek tussen Daphne en Gusta ... en een filosofie over een prachtig maar vooral gedurfd juweel. GoldBandits was geboren! Je wilt iets doen, maar je bent een beetje onzeker ... het is niet wat mensen verwachten, het is opwindend en anders .... Dat is GoldBandits, waar anders vandaan dan uit Rotterdam!

GoldBandits
Een zijden koord (verkrijgbaar in diverse kleuren) met bedels van 18 karaat goud. De bedels zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roségoud en elke bedel vertelt een eigen verhaal.

Informatie: GoldBandits

Winactie
Nouveau mag op deze bijzondere dag 2 armbandjes weggeven twv € 129,- met de bedel Follow Your Heart. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de gelukkigen.

More content below the advertising

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Een unieke samenwerking: Dare 2b en modehuis Julien Macdonald lanceren samen een speciale collectie skikleding voor deze winter.

De collectie biedt een stijlvolle en funky mix van mode en functionaliteit met de duidelijke signatuur van Julien Macdonald. De Britse modeontwerper heeft een internationale reputatie en is populair bij wereldsterren als Kim Kardashian, Beyoncé en Jennifer Lopez. 

Nouveau mag een pantalon en sweater weggeven.

Dare 2b Solaris Sweater
Een sweater gemaakt van rekbare en sneldrogende iLUS Core-stof met een ingestikt diamantpatroon aan de voorkant, € 64,95.

Dare 2b Rarity pant
Een softshell ski-broek om te beschermen tegen wind, regen en sneeuw. De pasvorm is slank, maar niet te strak en past perfect over de skischoenen. De skibroek is waterafstotend en geeft je vrijheid bij al je bewegingen. Een echte Dare 2b-klassieker voor € 119,95.

More content below the advertising

Winactie

Wil jij flitsend skien in deze mooie outfit? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar.

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in