Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: Draadloze Sony koptelefoon (t.w.v. € 300,-)

Lekker luisteren naar je favoriete muziek of een podcast die je graag wilde horen? Het kan met deze Sony h.ear headphones. Draadloos, dus nooit meer dat geharrewar met die snoertjes. Nouveau mag er twee weggeven! Het h.ear headphone assortiment is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bi...

Winactie: Draadloze Sony koptelefoon (t.w.v. € 300,-)

Lekker luisteren naar je favoriete muziek of een podcast die je graag wilde horen? Het kan met deze Sony h.ear headphones. Draadloos, dus nooit meer dat geharrewar met die snoertjes. Nouveau mag er twee weggeven!

Het h.ear headphone assortiment is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bieden, perfecte geluidskwaliteit te garanderen en stijlvol voor de dag te komen. Via Bluetooth en NFC zijn de headphones eenvoudig draadloos te verbinden.

Nouveau mag 2 verschillende modellen van de nieuwe Sony headphone weggeven, de WH-H800 en de WH-H900. 

  • h.ear on 2 Mini Wireless wordt op het oor gedragen, hierdoor blijft het goed zitten en geeft het een subtiele look.
  • Lange batterijduur van 24 uur met Quick Charging mogelijkheid. Binnen tien minuten ben je weer klaar voor anderhalf uur gebruik.
  • Heeft een bijpassende case en is licht van gewicht, makkelijk om mee te nemen.
  • Hij is geschikt voor Hi-Res audiobronnen en heeft dankzij LDAC en DSEE HX-technologieën een optimale geluidskwaliteit.

Belangrijke kenmerken van de WH-H900 zijn:

  • h.ear on 2 Wireless NC over-ear wordt over het oor gedragen. Hij is iets groter dan de WH-H800 en dat maakt hem iets stoerder. Doordat hij je oor omsluit, krijg je de perfecte geluidssbelevenis.
  • De headphone is Noise Cancelling. Dit is een functie dat ervoor zorgt dat het omgevingsgeluid wordt weggefilterd. Het is een bijzonder effect. Met een druk op de knop hoor je pure stilte. Zo zal de focus liggen op de muziek (of de rust indien nodig). Heerlijk als je onderweg bent met de trein of het vliegtuig.
  • Ambient Sound-modus, dit zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid gedeeltelijk wordt gehoord, handig om bijvoorbeeld een omroepbericht op het vliegveld te horen.
  • Quick Attention-modus, door de hand op de oorschelp te leggen wordt de noice-cancelling tijdelijk uitgeschakeld, handig wanneer iemand tegen je praat.
  • De batterij gaat vier uur langer mee dan de WH-H800 (28 uur) en binnen 10 minuten laad je hem op voor weer 65 minuten luisterplezier.

De WH-H800 ligt voor € 220,- in de winkel. De WH-H900 kost € 300,-. 

Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Deze winactie is gesloten!