De bekende 1000X-familie van Sony wordt uitgebreid met een draadloze in-ear headphone, de WF-1000XM3. Stilstaan bij een bushalte, met de Eurostar naar Londen of tijdens een lange vlucht – deze in-ear headphone filtert automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie.

Van vervelende cabinegeluiden in het vliegtuig tot hectisch straatlawaai in de stad: alles wordt geëlimineerd door de WF-1000XM3. De in-ear headphone beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid via een feedforward-microfoon en feedback-microfoon op. De geluidsgolven worden geanalyseerd via de QN1e-chip. Vervolgens reduceert deze alle storende geluiden tot een minimum. De processor creëert een omgekeerde geluidsgolf om storende achtergrondruis te neutraliseren.

Verbluffend geluid
Van het luisteren naar muziek in de trein tot het bekijken van de nieuwste serie tijdens een lange vliegreis: kenmerkend voor de 1000X-familie is een optimale geluidservaring, een geluidsweergave zoals de artiest deze heeft bedoeld. De HD Noise Cancelling processor QN1e produceert een optimaal geluid dankzij 24-bit verwerking een DAC met versterker. De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (zoals MP3) op. Dit garandeert een perfect geluid om de kwaliteit van High-Resolution Audio te benaderen.

Echt draadloos, echte vrijheid
Dankzij het draadloze ontwerp van de WF-1000XM3 is er de bewegingsvrijheid om ongehinderd te luisteren naar muziek. Het verstrikt raken in kabels is verleden tijd. Het ontwerp van de WF-1000XM3 is klein en licht maar biedt ruimte aan een nieuw ontwikkelde Bluetooth-chip.

Winactie
Nouveau mag een in-ear headphone (WF-1000XM3) t.w.v. € 250 weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars.

More content below the advertising


 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in