Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: 7 x The Master Cleanser Foam van Starskin

Verwen je huid met een masker van Starskin, The Master Cleansing Foam. In dit masker zit o.a. zeekelp, aloë vera, essentiële vetzuren en camelia olie.   The Master Cleansing Foam™ Detoxing Sea Kelp Leaf van STARSKIN® is een zuiverende reiniging op basis van schuim en doordrenkt met actieve marine...

Winactie: 7 x The Master Cleanser Foam van Starskin

Verwen je huid met een masker van Starskin, The Master Cleansing Foam. In dit masker zit o.a. zeekelp, aloë vera, essentiële vetzuren en camelia olie.  

The Master Cleansing Foam™ Detoxing Sea Kelp Leaf van STARSKIN® is een zuiverende reiniging op basis van schuim en doordrenkt met actieve marine extracten die de huid reinigen en voeden. 

Deze rijke en romige SLS-vrije cleanser, die gebruik maakt van de meest krachtige plantaardige extracten van de oceaan, combineert puur gletsjer water uit de Zwitserse Alpen met ontgiftende zeekelp bladeren, verhelderende green caviar zeewier, verzachtende zeekomkommer en voedende spirulina om die te reinigen en te voeden.

De luxe schuim dat zich met klei oplost, verwijdert dagelijks vuil en make-up waardoor de huid gereinigd, verfrist en zacht aanvoelt en een gezonde gloed achterlaat.

Nouveau mag 7x dit unieke masker weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet kan jij binnenkort je huid verwennen.
Deze winactie is gesloten!