Het scheren wordt een feestje met Softshave scheerlotion.

Scheren, scheren en nog eens scheren. Er komt geen einde aan. En of je nu man of vrouw bent, met het schoonheidsbeeld van deze tijd, ziet het er niet naar uit dat we mínder gaan scheren. Sterker nog, het gaat nu niet meer alleen om je bikinilijn, oksels en beenhaar.

Als je toch bezig bent, dan wel graag met een mild en natuurlijk product dat zacht is voor je huid: Softshave.

Sofshave is een zeepvrije, verzorgende scheerlotion die ingegroeide haartjes en rode scheerbultjes voorkomt. Door natuurlijke, verzachtende en helende ingrediënten als kelp en aloë vera behoren huidirritaties tot het verleden. Softshave is een puur en zuiver product.

De scheerlotion is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt voor het scheren van alle lichaamsbeharing.

Informatie: Softshave

Winactie
Nouveau mag 5 x de Softshave scheerlotion t.w. € 17,50 weggeven. Wil jij kennis maken met dit product? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars.


Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Gabrielle ‘Coco’ Chanel was één van de eerste wereldberoemde iconen in de mode. Ze was verantwoordelijk voor een aantal revolutionaire ontwerpen uit de modegeschiedenis waaronder de Little Black Dress en het bouclé jasje. 

Coco Chanel was haar tijd ver vooruit en gebruikte herenkleding als basis voor ontwerpen die vrouwen vrijheid en macht gaven. Haar tijdloze en elegante mode bracht gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Vele jaren na haar dood is Coco Chanel nog altijd het boegbeeld van het Huis Chanel.

The Little Book of Chanel 

Een prachtige geïllustreerd boekje over het leven en nalatenschap van deze mysterieuze modeontwerpster. In het boek lees je alles over de bijzondere vrouw die Coco Chanel was.

Van haar eerste stappen in de modewereld, via haar revolutionaire sportkleding en klassiekers tot het wereldwijde imperium dat het merk Chanel nu is. Dit alles opgeluisterd met gedetailleerde foto’s en schetsen van haar ontwerpen, modefotografie en catwalkshots.

Informatie:
Verschijningsdatum: 26 februari 2019
ISBN:9789021571980

Winactie:

Nouveau mag 3 boeken weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben je een van de winnaars.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Is dit nu serieus? Of grappig? Of ­tragisch? En als het alle drie is: kán dat dan? I Am Not a Witch van debuterend regisseur ­Rungano Nyoni is een film die vanaf de eerste scène tot het schitterende eindbeeld blijft schuren en verrassen.

Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij. Tijdens de korte rechtszaak wordt ze schuldig bevonden en verbannen naar een heksenkolonie.. Haar nieuwe leven bestaat uit werken op het land met de andere heksen en als een attractie te worden bekeken door toeristen. Shula's lot lijkt te verbeteren als meneer Banda zich over haar ontfermt om 'samen zaken te doen' en de publiciteit met haar opzoekt. Terwijl haar leven besloten lijkt, staat het jonge meisje voor de keuze: haar lot als heks accepteren of het risico nemen en voor vrijheid kiezen.


Winactie
Op 9 januari verschijnt deze mooie film op DVD en Nouveau mag 5 DVD's weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars.