Het scheren wordt een feestje met Softshave scheerlotion.

Scheren, scheren en nog eens scheren. Er komt geen einde aan. En of je nu man of vrouw bent, met het schoonheidsbeeld van deze tijd, ziet het er niet naar uit dat we mínder gaan scheren. Sterker nog, het gaat nu niet meer alleen om je bikinilijn, oksels en beenhaar.

Als je toch bezig bent, dan wel graag met een mild en natuurlijk product dat zacht is voor je huid: Softshave.

Sofshave is een zeepvrije, verzorgende scheerlotion die ingegroeide haartjes en rode scheerbultjes voorkomt. Door natuurlijke, verzachtende en helende ingrediënten als kelp en aloë vera behoren huidirritaties tot het verleden. Softshave is een puur en zuiver product.

De scheerlotion is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt voor het scheren van alle lichaamsbeharing.

Informatie: Softshave

Winactie
Nouveau mag 5 x de Softshave scheerlotion t.w. € 17,50 weggeven. Wil jij kennis maken met dit product? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars.


Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Casual maar zeer sophisticated, een toegankelijke gelegenheidsgeur, zonder aanwezig te zijn. De nieuwe favoriet voor degene die graag indruk maakt zonder te schreeuwen.

De meest krachtige manier om duister en licht aan te duiden, zijn de kleuren zwart en wit. Geïnspireerd door de schoonheid van een zwart- witfoto, benadrukt Black Label de authentieke eigenheid van de drager. Met de delicate tonen van de nieuwe s.Oliver-geur wordt elk moment nét even wat specialer en brengt een boost zelfvertrouwen het beste in jou naar boven.

s.Oliver BLACK LABEL Women
De samenstelling van de BLACK LABEL for her bestaat uit sinaasappel- en mandarijntonen, waarbij de zachte geur van perzik een openheid uitstraalt voordat hij zich ontwikkeld naar het bloemrijke hart met luxueuze roos, jasmijn en sering. De sensuele basistonen vervullen de geur met intense muskus en vanille dimensies.

Topnoot: Sinaasappel, perzik, mandarijn
Hartnoot: Roos, jasmijn, sering
Basisnoot: Cederhout, muskus, vanille

Winactie:
Nouveau mag 5 x een pakket weggeven van s. Oliver. Een pakket bestaat uit heerljke geur en de bodylotion (totale waarde € 34,94).
Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars.

 

 

Op de Affordable Art Fair kun je hedendaags werk van jong talent en gevierde namen bekijken en kopen voor 'affordable' prijzen, van 100 tot 6.000 euro. Toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst.

Op de Affordable Art Fair is niet alleen aandacht voor de grote namen, maar ook jong talent krijgt een kans. Met de Platform Projects krijgen individuele kunstenaars een podium.

Stel je brandende vragen tijdens de Art Talks aan de deskundigen en veilingmeesters van Catawiki. Zij vertellen je alles over kunst aankopen, onderhouden en verschillende kunststromingen.

Of ga mee met een Art Walk van Marie Claire van Schooten van het platform ‘BROWSE. BE INSPIRED. START COLLECTING’. Kunst hoeft namelijk niet moeilijk en hoogdrempelig te zijn. Met deze inspirerende walkabout neem je alle kunstzinnige informatie tot je.

The Affordable Art Fair Family

  • Kunstenaar Daan Oude Elferink exposeert met zijn werk met het thema ‘verval’ en wordt vertoond door Ronen Art Gallery.
  • Selwyn Senatori, die met zijn werk ‘instant geluk’ genereert, is dit jaar weer van de partij met galerie Kunsthuizen.
  • Ook kunstenares Yvonne Michiels, die met haar moderne portretten vertegenwoordigd wordt door de KunstSalon, is van de partij. 

Wanneer: 1 tot en met 4 november
Waar: Kromhouthal in Amsterdam
Info: Affordable Artfair

Winactie
Nouveau mag 5 x 2 toegangskaarten weggeven voor de Affordable Art Fair. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij één van de winnaars. Deze winactie loopt t/m 28 oktober 2018.