Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: 5 x pakket Aruba Aloë

De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld. De plant ontwikkelt zich het beste in een zeer warm en droog klimaat. Het woestijnachtige klimaat op Aruba is dus ideaal en versterkt de natuurlijke genezingskwaliteiten van de Aloë plant.   De Aloë is hierdoor een zeer belangri...

Winactie: 5 x pakket Aruba Aloë

De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld. De plant ontwikkelt zich het beste in een zeer warm en droog klimaat. Het woestijnachtige klimaat op Aruba is dus ideaal en versterkt de natuurlijke genezingskwaliteiten van de Aloë plant.

De Aloë is hierdoor een zeer belangrijk onderdeel van de cultuur en geschiedenis van Aruba geworden. Dit is ook te zien in het Wapen van het eiland. 

De Aloë planten worden met grote zorg behandeld. De bladeren worden al een paar uur na de oogst verwerkt. Op deze wijze worden de rijke en krachtige voedingstoffen behouden en gaat niets van het heilzame effect van de plant verloren.

Alle Aruba Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel. Hierdoor zijn de Aruba Aloe producten van de hoogste kwaliteit.

Nouveau mag 5 pakketten weggeven bestaande uit Vitamin E & Special Care (t.w.v. €22,-). Wat zit er in zo'n pakket?

Vitamin E:

De ongeëvenaarde voordelen van Pure Aloe Vera Gel van Aruba, Vitamine E en vochtherstellende cellen zorgen ervoor dat deze olievrije gel de perfecte dagelijkse behandeling van het lichaam of het gezicht is.

Perfect onder je make-up of als een aftershave moisturizer. Het verbetert de natuurlijke veerkracht van de huid.

Special Care:

Een Aruba Aloe cult-klassieker! Intens hydraterend en met een extra infusie van vitamine E. Deze lotion wordt ook gemengd met Pure Aloe Vera van Aruba en Jojoba-olie om de droge, geïrriteerde huid te vullen en de huid zacht en soepel te houden.

Vul onderstaand formulier in en wie weet win jij een van de 5 pakketten. Deze winactie is gesloten!