Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: 2 x Horloge Rosefield

Een heruitvinding van een iconische klassieker. Zo mogen we de nieuwe horlogecollectie van Rosefield wel noemen. Rosefield komt met een stijlvolle horlogecollectie in opvallende retro-look: The Boxy. Het vierkante klokje is voorzien van een datumvenster en is verkrijgbaar met een leren, stalen sc...

Winactie: 2 x Horloge Rosefield

Een heruitvinding van een iconische klassieker. Zo mogen we de nieuwe horlogecollectie van Rosefield wel noemen.

Rosefield komt met een stijlvolle horlogecollectie in opvallende retro-look: The Boxy. Het vierkante klokje is voorzien van een datumvenster en is verkrijgbaar met een leren, stalen schakel of mesh strap. Het perfecte horloge voor iedere gelegenheid, van werk tot het weekend.

The Boxy collectie combineert de favoriete straps uit de bestaande collecties, tot een nieuwe reeks met vierkante uurwerken. De collectie bestaat uit maar liefst 12 verschillende kleurencombinaties, wat deze collectie tot de grootste Rosefield horlogecollectie maakt tot nu toe.

Win

Nouveau mag 2 x the Boxy White Sunray steel gold t.w.v. 109 euro weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars.
Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in