Práchtig: MARIA by CALLAS, het levensverhaal van de bekende Amerikaans-Griekse operazangeres Maria Callas aan de hand van nooit eerder vertoonde video’s en foto's.

Unieke documentaire over Maria Callas draait veertig jaar na haar dood nu in de bioscoop. Persoonlijke Super 8-films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen te zien is.

Naast Callas zijn ook Aristoteles Onassis, Marilyn Monroe, Alain Delon, Yves Saint Laurent, J.F. Kennedy, Luchino Visconti, Winston Churchill, Grace Kelly en Liz Taylor te zien in de film. Een intiem portret van de beroemdste sopraan uit de twintigste eeuw.

 

Win

Nouveau mag 2 bioscoopkaarten én het boek Maria by Callas in her own Words (€ 190,-) weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet win jij dit stijlvolle pakket

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Een heruitvinding van een iconische klassieker. Zo mogen we de nieuwe horlogecollectie van Rosefield wel noemen.

Rosefield komt met een stijlvolle horlogecollectie in opvallende retro-look: The Boxy. Het vierkante klokje is voorzien van een datumvenster en is verkrijgbaar met een leren, stalen schakel of mesh strap. Het perfecte horloge voor iedere gelegenheid, van werk tot het weekend.

The Boxy collectie combineert de favoriete straps uit de bestaande collecties, tot een nieuwe reeks met vierkante uurwerken. De collectie bestaat uit maar liefst 12 verschillende kleurencombinaties, wat deze collectie tot de grootste Rosefield horlogecollectie maakt tot nu toe.

Win

Nouveau mag 2 x the Boxy White Sunray steel gold t.w.v. 109 euro weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars.

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Zalon is jarig en deelt uit! Sinds twee jaar is Zalon de styling service van Zalando en dus dé place to be voor alle vrouwen (en mannen) die gestyled willen worden door een deskundige. 

Wat is Zalon?

Aan de hand van een vragenlijst op www.zalon.nl geef je aan hoe je eruit ziet, wat voor stijl je hebt en van welke merken je houdt. De stylist stelt op basis van die criteria gratis een outfitbox voor je samen met één of twee outfits.

Het is geen computerprogramma, maar een echte stylist met vakervaring én een luisterend oor. Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek? Ben je wat afgevallen en ben je toe aan een andere garderobe? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie of een leuke verrassing voor jezelf of een geliefde?

De stylist catert naar jouw noden. Kleurt of past een item niet? Leg het terug in de doos en stuur het gratis retour. Net zoals bij Zalando, betaal je alleen voor wat je houdt.

Zalando

Zalando is Europa´s grootste online fashion platform (meer dan 2.000 internationale merken) voor vrouwen, mannen en kinderen. Ze bieden klanten op één plek een praktische shoppingervaring met een uitgebreid aanbod aan mode-artikelen, variërend van schoenen, kleding en accessoires, met gratis verzending en retour.

Het assortiment bestaat uit wereldwijde populaire, fast fashion en lokale merken, aangevuld met artikelen van hun private labels.

Win

Vul onderstaand formulier in en wie weet kan jij binnenkort een hele nieuwe outfit uitzoeken met behulp van een stylist. We mogen twee vouchers t.w.v. € 222,- weggeven.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in