DE ONTWERPSTER LAAT ELKE VROUW SHINEN!

Nordic design is momenteel hot en dat geldt ook voor de fraaie sieraden van Sif Jakobs. De ontwerpster achter dit sieradenmerk is Sif Jakobs zelf. Haar reizen, lifestyle en instinctieve liefde voor design zijn de inspiratie voor luxe, doch betaalbare sieraden collecties.

Sif is geboren in IJsland, volgde in Zweden de opleiding als goudsmid, en vestigde zich, na jaren rondreizen, in 2000 in Kopenhagen. Voor haar ontwerpen maakt ze gebruik van sterling silver en 18k gold plated.

"Ik vind het heerlijk om sieraden te ontwerpen die vrouwen laten stralen," zegt ze. 'Let Yourself Shine is een van mijn mantra's en dat is precies waar mijn sieraden voor staan. Ze zijn exclusief en elegant met een rauw randje. Ze benadrukken de schoonheid van een vrouw. En mijn juwelen fonkelen altijd, dat straalt ook op de drager af."

Doe mee & win! 

NOUVEAU mag 2 kettingen van Sif Jakobs weggeven! Voor de winnaar is het een verrassing welke het wordt 😉 

1. Het collier met die twee 'twisted' rondjes komt uit de Cetara collectie - CETARA-DUE-PIANURA-NECKLACE à 119 euro. 
De Cetara collectie omarmt de curvy sieradentrend, de slanke golvende ringen lopen vloeiend in elkaar over.

2. Het collier met één twisted rondje komt uit de Ferrara collectie - FERRARA PENDANT à  129 euro. 

Toen Sif Jakobs voor het eerst The Twisted Cayan Tower in Dubai zag, werd ze overweldigd en geïnspireerd door de architectonische esthetiek ervan. De zuivere gedraaide lijnen werden de inspiratie voor de nieuwe Ferrara Collectie. Een collectie die verfijnd en edgy is en net dat juiste beetje sparkle aan je garderobe toevoegt.

Vul onderstaand formulier in en wie weet ontvang jij binnenkort deze verrassing!