Verrukkelijke geuren voor 'wat ruik je lekker!' complimentjes. 

Powervrouw met passie, anyone? Petra Jeanty van der Spek werkte zes jaar als accountmanager voor het dochterbedrijf IPD van de Perris Group uit Monaco.

Omdat ze haar droom om weer voor haarzelf te beginnen niet uit haar hoofd kon zetten, begon ze, midden in coronatijd, haar eigen onderneming Prestige Cosmetics Benelux en heeft daar geen spijt van.

Zij is nu de bevlogen distributeur van het Zwitserse skincare merk Perris Swiss Laboratory, de mooie geuren van het historische Franse Parfumhuis Houbigant Paris en de heerlijke, niche geuren van Perris Monte Carlo Fragrances, met de meest bijzondere ingrediënten wereldwijd. Daarnaast is zij agent van het Italiaanse That’So en het Nederlandse MARR. Cosmetics.

Bijzondere cadeaus

Haar laatste unieke samenwerking is met Johnny Doodle, een chocoladereep gebaseerd op de ingrediënten van een luxe Perris Monte Carlo parfum. Twee aparte werelden die toch zoveel gemeen hebben, geur en smaak, komen bijeen in deze nieuwe Santa’s Secret reep. “Men eet veel in december door alle feestelijke etentjes en daarnaast staan parfums vaak op het verlanglijstje voor onder de kerstboom," zegt Petra Jeanty. "Eén en één is twee.”

Doe mee & win! 

Omdat kerst, ondanks alles, nog steeds ‘the most wonderful time of the year’ is en Petra graag wat geurige vreugde verspreidt, maak je kans op één van deze drie luxe Perris Monte Carlo parfums.

Van der Spek: "Santal du Pacifique is mijn ‘signature’ parfum. Een beetje poederachtig maar tevens warm en houtachtig met onder andere  santal (santalhout) en cederhout. Vanille de Tahiti bevat onder andere een hele zachte vanillebloem, dus niet de geur die je in de keuken vindt, een mooie en heerlijke geur.

De nieuwste editie van de Black Collection is de charismatische, houtachtige Vetiver Java, heerlijk voor deze tijd van het jaar. Een frisse start van Bergamot uit Calabrië, Grapefruit en Timur Pepper die overgaan in het houtachtige hart van de Vetiver Java, vergezeld van de bloemige accenten van Absolute Geranium. Met een warme basis van amberachtige noten en musk.”

Doe je mee?

Vul het formulier in, geef aan welk parfum je voorkeur heeft en wie weet ben jij dan een van gelukkige winnaars!
 Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in