Italiaanse luxe voor Bella Figura haar!


Aan de basis van het succes van Cotril, het Italiaanse bedrijf dat de dromen van hairstylists van over de hele wereld waarmaakt, ligt een uniek verhaal. In slechts een paar jaar tijd, met dank aan de hoge kwaliteit en verfijning van haar producten, is Cotril een van de meest geliefde en meest gebruikte merken geworden op filmsets, fashion-catwalks en showbiz-backstages.

Door de jaren heen heeft Cotril door deze sterke binding met de mode-, film- en showbizzwereld enorm veel bijgedragen aan de uiterlijke verschijning van honderden Italiaanse en internationale sterren, die verschenen zijn op tientallen rode loper-evenementen, bij modeweken, op film- en muziekfestivals en backstage voor film- en tv-producties. Om een lang verhaal kort te maken: elke keer dat er schoonheid te zien is, is Cotril achter de schermen aanwezig.

Regeneration lijn
Shampoo: Speciale behandelingen, omgevingsinvloeden en agressieve middelen kunnen schade aan het haar veroorzaken. Dit kan er na verloop van tijd slecht en dof uitzien, en kracht en elasticiteit verliezen. Het uiterlijk, de elasticiteit en de handelbaarheid van het haar zal verbeteren, en het zal er zichtbaar gezonder en sterker uitzien.
Leave-in conditioner: Revitaliserende spray voor alle haartypes. Met een lichte formule, perfect te gebruiken om de punten te herstellen en het haar te versterken. Hoeft niet uitgespoeld te worden. Het haar voelt direct zacht en vitaal aan.
Masker: Revitaliserend masker met zure pH-waarde voor beschadigd haar. Herstellend en beschermend, helpt om de lengtes te ontwarren en glad te maken. De antioxiderende werking helpt de vorming van vrije radicalen te verminderen.

Doe mee & win!

Maak kans op een haarverzorgingspakket uit de Regeneration lijn bestaande uit shampoo, conditioner, masker en stylingproducten t.w.v. € 100,--.