Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win zo'n fijne Facial Oil van Abysk!

We hebben er wéér een fijn clean beauty label bij. Nu steeds meer mensen oog hebben voor duurzaamheid, wat ze eten en waar ze mee smeren, groeit ook de interesse voor clean beauty. Zoals die van Abysk, een Nederlands clean beauty merk dat terug gaat naar de basis van huidverzorging en op een natu...

Win zo'n fijne Facial Oil van Abysk!

We hebben er wéér een fijn clean beauty label bij.

Nu steeds meer mensen oog hebben voor duurzaamheid, wat ze eten en waar ze mee smeren, groeit ook de interesse voor clean beauty.

Zoals die van Abysk, een Nederlands clean beauty merk dat terug gaat naar de basis van huidverzorging en op een natuurlijke manier zorgt voor de huid, de beschermlaag van je lichaam.

Puur natuur glow

De producten bevatten geen parfum, essentiële oliën, conserveermiddelen, alcohol of water; het merk is daarnaast vegan, dierproefvrij en Allergy Certified. 

Wat doet Abessijnse olie?

Complete verzorgingslijn

Abysk biedt een complete verzorgingslijn van cleanser tot oog- en liproller. We tippen de Facial Oil, die naast Abyssinian Oil onder andere abrikozenpitolie, blauwe bosbesolie en squalaan bevat.

Deze gezichtsolie revitaliseert en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, werkt hydraterend, kalmerend, herstellend en lift en verstevigt de huid. Je masseert 's ochtend en 's avonds 1 à 2 pompjes in de gereinigde huid voor een mooie glow.

Kijk voor meer informatie en de producten op Abysk!

Doe mee & win!