Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Youth in a box van Pascaud t.w.v. € 120!

Ook op Dag 25 van de Summer Give-Away mogen we weer prachtige prijzen weggeven!  Geniet van het zomerse weer, maar bedenk dat de zon ook nadelen voor de huid heeft. De 'Youth in a box' set is samengesteld om zo zorgeloos mogelijk van de heerlijke warme dagen te genieten.Youth in a boxLip Control:...

Win: Youth in a box van Pascaud t.w.v. € 120!

Ook op Dag 25 van de Summer Give-Away mogen we weer prachtige prijzen weggeven! 

Geniet van het zomerse weer, maar bedenk dat de zon ook nadelen voor de huid heeft. De 'Youth in a box' set is samengesteld om zo zorgeloos mogelijk van de heerlijke warme dagen te genieten.



Youth in a box

Lip Control: Lip Control vormt een beschermend laagje op de lippen zodat schadelijke invloeden van buitenaf geen kans krijgen, biedt ook bescherming tegen UV straling.



Neck & Decolletage cream: Onmisbaar voor iedere vrouw vanwege de veelvuldige blootstelling van de huid gedurende de warmere maanden. De crème bevat actieve bestanddelen om de jeugdigheid van de huid terug te brengen en vast te houden. Stimuleert de collageen synthese en reparatie van de dermale matrix. Zichtbare effectief tegen rimpels en lijntjes. 



Eye Care Cream: De ideale combi van comfort en vochtafdrijving. Hyaluronzuur zorgt voor een goede vochtbalans, vitamine E werkt beschermend en is een sterke anti-oxidant. Banaan-extract werkt hydraterend en verstevigend en ogentroost en algenextract zorgen voor een betere vochtafvoer. 



Marmatrix Eye:  Een must-have voor iedereen! Dit oogmasker biedt een directe vermindering van expressielijntjes, hydrateert de huid rond de ogen, tegen vermoeide ogen, vermindering van vochtwallen en donkere kringen.



Prijs: € 120



Informatie: PASCAUD



Doe me & win!

Nouveau mag 5 verrukkelijke boxen weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar! Deze actie is gesloten!