Fijnproever Janny van der Heijden heeft ook een grote voorliefde voor alles wat er ónder dat lekkere taartje ligt.

Een van Van der Heijdens dromen was het ontwerpen van een eigen servies. Begin dit jaar is haar eigen porselein uitgekomen onder de naam 'Sharing Moments'. De naam dekt precies de lading volgens Janny: “Niets is mooier dan met elkaar dierbare momenten te delen door samen iets te eten en te drinken."

De klassieke combinatie van wit en blauw komt terug in moderne en sierlijke vormen.

Janny: “Ik hou van de Delfts blauwe kleurencombinatie; daar zit zo’n lange geschiedenis van verfijning in besloten… en het bloemenmotief geeft het warme en handgeschilderde gevoel perfect weer. Een mix-and-match, verrassend en toch harmonieus.”

Vanaf deze maand is het servies uitgebreid met eierdopjes, een botervloot, een grote serveerschaal, een taartplateau én een etagère met drie lagen. Het is exclusief te koop bij de Bijenkorf.

Win:
Nouveau mag een set t.w.v. € 99,-- weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet kun jij dan binnenkort je taartje eten van het servies Sharing Moments.

Article continues after the ad


 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in