De film Gek van Oranje is een film over de oranjegekte tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. Maar daarnaast is het vooral een film over vriendschap, met een flinke dosis romantiek. 

Het is zomer 2010 en het Nederlandse elftal speelt het WK voetbal in Zuid-Afrika. Een ware happening in Nederland, want het elftal blijft maar winnen. De droom van elke Nederlander, een plek in de finale, komt steeds dichterbij. De oranjegekte krijgt langzamerhand de overhand in het land. De Nederlanders die ervan houden, hebben de tijd van hun leven en de Nederlanders die er niet van houden gaan op vakantie om ver van de gekte te zijn.

Gek van Oranje
Gek van Oranje is een feelgood mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte. De film draait vanaf aanstaande donderdag in de bioscoop.

Cast
De film heeft een mooie cast, met o.a. Susan Visser, Jan Versteegh, Hannah Hoekstra, Nasrdin Dchar en Abbey Hoes en Sanne Wallis de Vries.

Hotel van Oranje
Ontdek de ongekende luxe en de vorstelijke service van Hotel van Oranje. Geniet van alle wellness faciliteiten zoals het 30 meter groot subtropisch golfslagbad, diverse sauna’s en stoombad. Of kom tot rust tijdens een (gezicht) behandeling of massage bij Beauty Oranje. En aan culinair genot geen gebrek met vier restaurants en Beachclub O. voor een heerlijke stranddag. Hotel van Oranje is het grootste 5-sterren hotel aan de Nederlandse kust en staat garant voor luxe en ontspanning.

Winactie
Nouveau mag een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen weggeven, ter waarde van 269 euro. Wil jij samen met je partner, vriendin of je moeder overnachten in het huishotel van Oranje? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de de gelukkige.

Dit is een verplicht veld.

Wat zit er bij jou altijd in je handtas? Een goed pincet is een must. Handig om bij je te hebben als je even last-minute een weerbarstige wenkbrauwhaar wilt verwijderen. Deze schitterende Sparkle & Shine set van Tweezerman bijvoorbeeld. Nu met een mooi toilettasje met rosé gouden details.

Het tasje bevat:

De Rose Gold Glitter Slant Tweezer
Een limited edition Slant Tweezer met een rosé gouden glitter finish, een award winnend pincet. Het heeft een schuine punt waardoor elk haartje met de grootste precisie verwijderd kan worden. Zelfs het kleinste haartje is gemakkelijk te 'pakken'.

De ProCurl Wimperkruller
Een wimperkruller met een prachtige rosé gouden finish die speciaal ontwikkeld is om de wimpers perfect te krullen. De ProCurl is ergonomisch vormgegeven en sluit perfect aan op de oogvorm. De ronde siliconenpad kleeft niet en zorgt voor een intense krul.

Win:
Nouveau mag 3x een Sparkle & Shine Gift Set t.w.v. € 54,95 weggeven. 

Zo maak je kans:

Volg Nouveau op Instagram en like twee van onze foto's. Onder de nieuwe volgers worden de drie sets verloot.

Deze actie loopt t/m 2 januari 2018.