Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Lingeriebon van LingaDore

Win: Lingeriebon van LingaDore

BETAALBARE LUXE VOOR IEDEREEN.

LingaDore is een, in 2005 opgericht, modemerk uit het oosten van het land met een internationale allure. Het label, wiens producenten meer dan 40 jaar ervaring achter zich hebben in de lingeriebranche, verkoopt haar lingerie, badmode en homewear collecties over de hele wereld. De verschillende collecties versterken de vrouwelijke vormen en benadrukkende schoonheid van de vrouw. Voor luxe basics tot speciale items, stuk voor stuk bereikbaar voor elke vrouw (met maten van XS tot 4XL) en portemonnee. Niet voor niets hanteert het merk als motto: betaalbare luxe voor iedereen.

Genieten van de momenten die later de mooiste herinneringen maken. LingaDore zocht voor deze herfst/wintercollectie 2021 de rust van de natuur op: winters kamperen, geroosterde marshmallows met dank aan het haardvuur en een lekker glas wijn bij de open haard.

De uitgebreide lingerie collectie bestaat uit de volgende, maar liefst 10(!), afwisselende series:

1.     VELVET
Deze stoere, zachte en vooral comfortabele velvet serie heeft in de hoofdrol de welbekende triangle bh met mooie bijpassende lace slips, een comfortabele body en een geweldig comfy pak.

2.     WILD & FREE
All good things are wild & free. Mix & match naar hartelust: een satin giraffe print gecombineerd met kant en een scala aan fashionable nightstyles waarmee je zowel s’nachts als overdag je outfit kunt stylen.

3.     OLIVE
Stoer & chique tegelijk. De non wired triangle BH zorgt voor extra comfort en een prachtige jurk straalt door eenvoud.

4.     BLACK & COPPER
Een prachtige combinatie van Black met Copper embroideries verwerkt in verscheidene prachtige styles. Een must-have

5.     SUSTAINABLE BLACK
Triangle bh met prachtige slips, een body waar je van gaat duizelen en een lange nacht jurk die je bijna laat weglopen uit een sprookje! Modern kant met dotted mesh details geven deze serie een strak maar vrouwelijke uitstraling.

6.     BLACK FLOWER
Vrouwelijk, maar ook stoer. Deze uitgebreide serie bestaat uit drie bh’s, drie prachtige slips en nightwear om in te stralen. Een echte eyecatcher is de body, die je gecombineerd met een blazer ook tijdens een avondje uit aan kunt.

7.     CEDAR WOOD
Een prachtige warme kleur met zinderende details en prachtige nightstyles! Satin veter details geven deze kanten bh’s een mooie romantische uitstraling. Een ding is zeker: je gaat een mooie avond tegemoet.

8.     DELICATED BLACK
Triangle bh met prachtige slips, een body waar je van gaat duizelen en een lange nacht jurk die je bijna laat weglopen uit een sprookje! Modern kant met dotted mesh details geven deze serie een strak maar vrouwelijke uitstraling.

9.     MIDNIGHT BLUE
Adembenemend graphic lace in sensationeel Midnight Blue. Wire bh’s, met een grafische design, slips met een speelse, sexy veter en een lange jurk die vanaf nu onmisbaar is in ieders lingerie collectie!

10.  BLUE ANIMAL
Clean, strak, sportief en toch heel vrouwelijk zijn de woorden die deze serie het beste omschrijven. Van o.a. animal print in een shade of Blue tot invisible slips.

www.lingadore.nl

WIN:
Nouveau mag 3 cadeaubonnen ter waarde van €100,- per bon weggeven.