Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win kaartjes voor de film Spencer én Chanel make-up!

Voor net zulke klapwiekende wimpers als prinses Diana had. Prinses Diana blijft tot de verbeelding spreken. Ze is te zien in The Crown, in de musical Diana & Zonen én in de nieuwe film Spencer. Spencer vertelt het verhaal van dat ene weekend in Sandringham. Het huwelijk van prinses Diana en prins...

Win kaartjes voor de film Spencer én Chanel make-up!

Voor net zulke klapwiekende wimpers als prinses Diana had.

Prinses Diana blijft tot de verbeelding spreken. Ze is te zien in The Crown, in de musical Diana & Zonen én in de nieuwe film Spencer.

Spencer vertelt het verhaal van dat ene weekend in Sandringham. Het huwelijk van prinses Diana en prins Charles dreigt op de klippen te lopen en het weekendje weg met Kerst is hun laatste redmiddel.

Was ze in de jaren tachtig nog het piepjonge meisje dat stukliep op de Windsors, in Spencer is Diana een volwassen vrouw van de wereld die niet teruggeschrikt om grote keuzes te maken.

Diana wordt gespeeld door Kristen Stewart die in de film volstrekt geloofwaardig is als The People's Princess.

Spencer draait vanaf 11 november 2021 in de bioscopen.

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 keer twee bioscoopkaartjes (geldig in heel Nederland) voor Spencer weggegeven en bij elke twee kaartjes ook nog een geweldige gift set van Chanel...

... met daarin alles om je de beroemde oogopslag van de prinses te geven. Vul het formulier in en dan maar duimen dat je wint! Deze winactie is gesloten!