En haar prachtige illustraties zijn tijdelijk ook te koop!

Mylo Freeman ken je als Nouveau's Vrouw van de wereld, maar vast ook van haar verrukkelijke illustraties en kinderboeken.

Ze heeft er zo'n zestig op haar naam staan, waaronder de populaire Arabella-reeks, over een prinsesje van kleur. Deze wordt internationaal uitgegeven.

Article continues after the ad

Over Dames en Tassen

Daarnaast maakt ze ook boeken voor volwassenen, zoals Over Dames en Tassen, over de altijd bijzondere en intieme relatie van vrouwen met hun handtas.    

Over Dames en Sieraden

Het vervolg op Over Dames en Tassen heet Over Dames en Sieraden. Hierin  presenteert Mylo weer 50 vrouwen van over de hele wereld en door de eeuwen heen, dit keer in relatie tot hun sieraden.

Van Afrikaanse, Aziatische etnische sieraden tot de diamanten die Marilyn Monroe droeg in de film ‘Gentlemen prefer blondes’.

"Ook in het boek ‘Over dames en sieraden’ komt alles weer samen waar ik van hou: Mode, kleur en diversiteit!" zegt Mylo.

Fashionista's opgelet!

Illustraties van Mylo Freeman zijn tot 28 november 2021 te zien in de I love illustration Gallery, De Hallen Amsterdam. De hele maand november zullen alle originele illustraties uit dit boek en tevens uit haar boek ‘Over Dames en Tassen’ te zien én te koop zijn in de galerie.

Doe mee & win!

Nouveau mag enkele exemplaren van Mylo Freemans boek Over Dames en Sieraden weggeven (en yep, dat is Lady Gaga op de cover). Vul het formulier hieronder in, wie weet kun jij dat straks heerlijk bladeren en lezen in dit rijke boek.

Foto's (c) Nouveau / DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in