Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win Het Grote Vrouwen Kunst Boek!

 Van Judith Leyster tot Alice Neel, van Diane Arbus tot Dorothea Tanning.  Vrouwen in de kunst. Als onderwerp zijn ze niet uit de musea weg te denken. Maar er valt niet te ontkennen dat vrouwen als kunstenaars categorisch ondergewaardeerd worden.  Het Grote Vrouwen Kunst Boek vertelt de verhalen ...

Win Het Grote Vrouwen Kunst Boek!

 Van Judith Leyster tot Alice Neel, van Diane Arbus tot Dorothea Tanning. 

Vrouwen in de kunst. Als onderwerp zijn ze niet uit de musea weg te denken. Maar er valt niet te ontkennen dat vrouwen als kunstenaars categorisch ondergewaardeerd worden. 

Het Grote Vrouwen Kunst Boek vertelt de verhalen van vierhonderd kunstenaars, uit meer dan vijftig verschillende landen en uit de afgelopen vijf eeuwen. Elke kunstenaar komt aan bod met een sleutelwerk en een informatieve achtergrondtekst. 

De kunst in het boek gaat van schilderkunst naar sculptuur, van fotografie, video, performance tot installatie. Dit aankomende standaardwerk loopt parallel aan een discussie over en hang naar meer diversiteit in de culturele wereld – it’s been a long time coming, maar ook precies op tijd. Het boek verschijnt op 1 juli. 

Doe mee & win!
Nouveau mag 5 exemplaren van dit boek weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet blader jij dan straks wel heerlijk door deze originele kunstbijbel. Deze actie is gesloten!