Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win gratis kaartjes voor het Maanlichtconcert!

Hoogtepunt van het Weekend van de Romantische Muziek! Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus wordt weer het Weekend van de Romantische Muziek gehouden in een uniek decor. Het oudste klassieke muziekfestival van Rotterdam vindt zoals altijd plaats in het Park bij de Euromast in Rotterdam en staat be...

Win gratis kaartjes voor het Maanlichtconcert!

Hoogtepunt van het Weekend van de Romantische Muziek!

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus wordt weer het Weekend van de Romantische Muziek gehouden in een uniek decor.

Het oudste klassieke muziekfestival van Rotterdam vindt zoals altijd plaats in het Park bij de Euromast in Rotterdam en staat bekend als een bijzonder weekend met prachtige klassieke livemuziek (en lekker eten!).

Vaste bezoekers van het festival trekken vaak hun mooiste outfits mét hoed uit de kast waardoor het festival een extra romantische uitstraling krijgt.

En de Dag van de Romantische Muziek trakteert bezoekers traditiegetrouw op een gratis toegankelijk muziekmenu voor jong en oud. Tijdens deze dag kan er naar eigen invulling worden genoten van een breed aanbod aan kwalitatief hoogstaande klassieke muziek op verschillende podia.

Kijk voor alle informatie en het hele programma op Weekend van de Romantische Muziek

Doe mee en win kaarten voor het Maanlichtconcert!

Het festival opent op zaterdagavond met het Maanlichtconcert waarbij gerenommeerde musici uit binnen- en buitenland hun kunsten komen vertonen.

Nouveau mag voor dit hoogtepunt vier keer twee kaartjes weggeven (ter waarde van 25 euro p.p.). Reageer snel, we trekken donderdag 11 augustus 2022 de winnaars!