HEERLIJK WARM VEST VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG

Historie
Royal Robbins en zijn vrouw Liz waren in de jaren zestig iconische bergbeklimmers in de Sierra Nevada. Ze behoorden tot een groep moderne klimmers/filosofen die de term 'schoon klimmen' bedachten en omarmden: een reeks oefeningen en technieken waarmee ze grote muren konden beklimmen met weinig of geen schade aan de rots, een letterlijke weergave van hun leven.

Royal was gewoon een van de beste klimmers ter wereld toen hij en zijn vrienden eind jaren zestig deze nieuwe outdoor-ethiek smeedden, waardoor een technische basis ontstond die nog steeds wordt gebruikt in de Amerikaanse klimgemeenschap.

Royal Robbins maat duurzame, klassieke outdoorkleding voor mensen die liefde voor de natuur belichamen. De moderne klassiekers stellen mensen in staat om 's ochtends op te staan ​​en 'één keer aan te kleden'. De kleding presteert goed omdat het beweegt, droogt, inpakt en buitengewoon goed draagt.

Dames URBANESQUE SHERPA CARDI
Gemaakt van aangenaam warm, zacht en ademend sherpa-materiaal. Met gevoerde steekzakken en een binnenzak met rits om je waardevolle spulletjes veilig in op te bergen, € 99,95.

Informatie: ROYAL ROBBINS

Win
Nouveau mag 3 Sherpa fleece vesten weggeven.