Het tweede seizoen van deze Scandi Noir thriller is nu te streamen.

Voor de liefhebbers van spannende Scandinavische series staat nu het tweede seizoen van Agent Hamilton klaar. Hierin volg je de Zweedse geheim agent Carl Hamilton (Jakob Oftebro) in vier losse verhalen.

Terwijl hij de wereld aan het redden is op verschillende geheime missies in Europa, probeert hij ook zijn kersverse relatie in stand te houden.

Hij verliefd geworden op Lykke (Félice Jankell). Dit blijkt niet gemakkelijk en Hamilton komt voor moeilijke dilemma’s te staan.

Agent Hamilton S2

Speelduur: 8 x 45 minuten
Taal: Zweeds, Engels
Genre: Misdaad en Actie

Te streamen via myLum, waar je ook het eerste seizoen van Agent Hamilton kunt vinden om ademloos te bingewatchen.

Over myLum

MyLum is een streamingsdienst met de mooiste Europese films en series à la carte. Je kunt een abonnement nemen, maar ook à la carte streamen, wat jij maar wilt. Er zijn elke week nieuwe releases van kwaliteitsproducties!

Speciale actie

Vertrek je op reis? Download thuis via de myLum-app je favoriete series en kijk overal waar je geen toegang tot wifi hebt. Jouw downloads blijven maar liefst 4 weken lang beschikbaar op smartphone, tablet of laptop. Als je nu VIP-fan van myLum wordt, geniet je van de mooiste kwaliteitsfilm-en series met de gratis draadloze bluetooth oordopjes Air 1 Go van Happy Plugs, een cadeau van maar liefst €49,99. Ideaal om te kijken én te luisteren in de trein, het vliegtuig, aan het zwembad, op de camping of als je gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van je kinderen.

Doe mee & win vouchercodes!

Nouveau mag 5 vouchercodes weggeven waarmee je Agent Hamilton gratis kunt bekijken. Downloaden kan ook in dit geval, voor het geval je 'm bijvoorbeeld wilt meenemen op vakantie. Vul het formulier in, wie weet krijg jij dan wel een code voor gratis kijken toegestuurd!