Eva Longoria is het gezicht van Revitalift Filler
Eva Longoria is het gezicht van Revitalift Filler

Nouveau mag 5 sets van 163 euro weggeven 🎊 !

Wat een huid met een beetje levenservaring nodig heeft, zijn voedingsstoffen die boosten en helpen de huid er mooi vol uit te laten zien. Enter Revitalift Filler van L'Oréal Paris, een lijn die draait om twee belangrijke ingrediënten: Hyaluronzuur en Fibroxyl.

Deze actieve ingrediënten verminderen rimpels en geven de huid haar volume terug. Na 4 uur is de huid steviger en veerkrachtiger en ze is intens gehydrateerd tot 48 uur. Na 4 weken zijn voorhoofdrimpels en kraaienpootjes aanzienlijk verminderd en is het volume in je gezicht zichtbaar verbeterd. Zo behoud je dag na dag je jeugdige uitstraling.

Tip: gebruik voor het beste resultaat zowel het serum als de dag- of nachtcrème, dan is de behandeling tot wel twee keer zo effectief als bij gebruik van een enkel product.

Article continues after the ad

Voor dag 18 van de fantastische Summer Give-Away hebben we een pakket uit de Revitalift Filler lijn met een dagcrème, nachtcrème, serum met 1.5% hyaluronzuur, oogcrème, ampullen en het sheetmasker (het pakket wijkt iets af van de foto).

Meer informatie over de producten: L'Oréal Paris Revitalift Filler

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 pakketten met al deze mooimakers erin weggeven! Doe je mee? Dan kun jij misschien straks wel je huid tot in de puntjes verzorgen. Deze actie is gesloten!