'I've bean thinking of you.'

Een duurzame kop met zwart goud voor iedereen: dat is waar het koffiemerk Mister Barish (een samenvoeging van 'barista' en 'cherish') voor staat.

Door de verkoop van losse koffiebonen, tegen eerlijke prijzen ingekocht van plantages met milieuvriendelijke producten, wil het merk het groeiende gebruik van wegwerpplastic tegengaan.

All inclusive abonnement

Uniek in Nederland: Mister Barish verkoopt maandelijkse abonnementen waarbij de klant per kopje koffie betaalt.

Daarbij inbegrepen zit een toestel, de service en ondersteuning en de meest geschikte bonen.

Duurzame bonen

Mister Barish vindt het niet alleen belangrijk dat de koffie goed smaakt, maar ook dat de bonen duurzaam worden geproduceerd. Daarom draagt het merk het ‘Rainforest Alliance’-keurmerk, een internationaal keurmerk voor arbeidsomstandigheden, natuurbehoud en milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit.

Prijsvriendelijk

Ook draagt het bedrijf graag een steentje bij aan het verkleinen van de afvalberg. Door het bean-to-cup-principe te hanteren, zijn capsules verleden tijd. En waar bij een concurrent de prijs van een capsule rond de 30 eurocent ligt, kost een kopje koffie bij Mister Barish beduidend minder. Afhankelijk van het toestel en de blend, betaal je bij Mister Barish gemiddeld 23 cent per kopje koffie.

Je vindt je Experience Store van Mr. Barish aan de Spiegelgracht 20a in Amsterdam, waar ze ook helemaal ingesteld zijn op je online van advies te voorzien én momenteel mooie Valentijnsacties hebben. Meer informatie: Mister Barish

Doe mee & win!

Nouveau mag 2 x een Mr Barish Valentijnsbox ter waarde van 54 euro weggeven! In de mooie verpakking zitten 4 premium blends koffiebonen. De blends zijn speciaal geselecteerd en samengesteld voor bean to cup espressomachines. Vul het formulier win, wie weet zit jij dan straks met een kopje topkoffie voor je!