Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een ultrazachte Knit-ted trui t.w.v. € 149,90!

Wát een beeldige aanwinst voor het najaar. Meet Martha: de ultieme warme uitbreiding van je fall/winter garderobe. Deze mooie Knit-ted trui combineer je met een mooie blouse eronder voor extra elegantie, of je maakt ‘m office chic met een oversized blazer. Het prachtige groen  matcht feilloos met...

Win een ultrazachte Knit-ted trui t.w.v. € 149,90!

Wát een beeldige aanwinst voor het najaar.

Meet Martha: de ultieme warme uitbreiding van je fall/winter garderobe. Deze mooie Knit-ted trui combineer je met een mooie blouse eronder voor extra elegantie, of je maakt ‘m office chic met een oversized blazer. Het prachtige groen  matcht feilloos met al je bruine, grijze en zwarte herfsttinten.

De unieke kwaliteiten van de Aspen items zijn te danken aan de mix van twee luxueuze garen: Aspen’s alpacawol en merinowol. De stijlen zijn gecertificeerd met de Responsible Wool Standard, dus je kunt je wollen item met een gerust hart dragen.

Over Knit-ted

Knit-ted is een fashion label voor vrouwen en opgericht in 2009 door de Nederlandse Petra Stapper. Met comfort, eenvoud en kwaliteit als kenmerk laat Knit-ted haar easy wearability zien. 

Doe mee & win!

Nouveau mag 2 x keer de Martha van Knit-ted ter waarde van € 149,90 weggeven! Vul het formulier in, vergeet niet je maat door te geven en wie weet loop jij dan straks in deze heerlijke en hippe trui!