Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een trendy schoudertas van Guess t.w.v. € 139!

Liefhebbers van fijne tassen, opgelet!  Het is de trendkleur van de zomer die je momenteel overal ziet: zeeblauw. Prachtig bij een witte jurk en een gebruinde huid, perfect om mee te flaneren. Nouveau mag deze geweldige Guess tas met zon-zee-en-blauwe-hemel-vibes weggeven!  Over GuessIn 1981 open...

Win een trendy schoudertas van Guess t.w.v. € 139!

Liefhebbers van fijne tassen, opgelet! 

Het is de trendkleur van de zomer die je momenteel overal ziet: zeeblauw. Prachtig bij een witte jurk en een gebruinde huid, perfect om mee te flaneren. Nouveau mag deze geweldige Guess tas met zon-zee-en-blauwe-hemel-vibes weggeven! 

Over Guess

In 1981 openen de gebroeders Marciano een kleine jeansfirma in Californië. Doordat ze hun jeugd doorbrengen in Zuid-Frankrijk en worden aangetrokken door het westen van Amerika, gaan ze Amerikaanse stoffen combineren met de Europese stijl. Op dat moment zijn spijkerbroeken nog geen modeproduct. De vasthoudendheid van de Marciano's maakt van jeans echter een gewild object en een trendy en sensueel kledingstuk. Meer dan vijfentwintig jaar later worden de kleren, accessoires en schoenen van Guess over de hele wereld gedragen, zo ook deze turkoois schoudertas die prachtig zal passen bij je zomeroutfits! 



Afmetingen

Hoogte: 18 cm

Lengte: 26.5 cm

Wijdte: 6 cm 



Meer details vind je op GUESS



Doe mee& win! 

Nouveau mag deze schoudertas t.w.v. € 139 weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de gelukkige! Deze actie is gesloten!