Gegarandeerd glow deze zomer 😊

Een beetje kleur staat fantastisch en laat je er meteen uitgeruster en stralender uitzien. Zonnen wordt afgeraden vanwege de gezondheidsrisico's, maar gelukkig zijn zelfbruiners een uitstekend alternatief om jezelf een beetje glow te bezorgen.

Het Australische Bondi Sands, genoemd naar het iconische strand, is gespecialiseerd in self tanning. De Bondi Sands producten zijn geschikt voor alle huidtypen en de teint is 'long-lasting'. Perfect voor iedereen die ongeacht het weer een mooi kleurtje wil hebben en en iets extra’s wil toevoegen aan zijn/haar look! Voor de Summer Give-Away mag Nouveau 15 x (!)  een heerlijk tanning pakket weggeven.

In het Bondi Sands pakket:

Met de Bondi Sands Self Tanning Mitt kan iedere keer bij het zelfbruinen een gelijkmatige, streepvrije, vlekkeloze kleur worden aangebracht.

Article continues after the ad

Nooit mee vieze handen bij het zelfbruinen, de handschoen is wasbaar, herbruikbaar en ideaal in gebruik. 

Het luchtige Aero Self Tanning Foam Liquid Gold is verrijkt met arganolie en doordrenkt met de geur van kokos.

Na het opbrengen ontwikkelt het zich tot een goudbruine Australische teint die binnen enkele seconden droog aanvoelt en niet hoeft te worden afgewassen. Geschikt voor alle huidskleuren en zelfbruiners in tijdnood.

Voor het geval je toch even wat minder glow wilt is er de Bondi Sands Self Tan Eraser. Deze verwijdert in slechts 5 minuten effectief zelfbruiningsproducten, zonder schadelijke ingrediënten en overmatig exfoliëren. De unieke formule reinigt, hydrateert en laat de huid zijdezacht aanvoelen.

Doe mee & win!

Nouveau mag 15 x een tanning pakket van Bondi Sands met daarin de drie eerder genoemde producten weggeven. Doe mee en misschien krijg jij dan straks wel al die wat-zie-jij-er-goed-uit-complimentjes! Deze actie is gesloten!