Lekker op de bank, op je werkplek of waar je ook maar cosy wilt zitten.

Hoe mooi het weer overdag ook al kan zijn, 's avonds koelt het snel af. En dan is een draadloos warmtekussen heerlijk om mee op de bank te kruipen.

Voor binnen en buiten heeft Stoov® fijne warmtekussens. Deze hebben een ingebouwd 12 watt infrarood verwarmingselement, dat tot 42°C verwarmt. De elektrische kussens hebben drie warmteniveaus, die door op het label te klikken gekozen kunnen worden. De temperatuur is in te stellen van 34 graden op de laagste stand tot 42 graden op de hoogste stand.

Een volledig opgeladen warmtekussen kan wel tot 6 uur mee op de laagste stand. Door jezelf te verwarmen met een warmteproduct van Stoov®, hoef je niet meer een hele ruimte te verwarmen en kan de thermostaat een graad lager. Met elke graad lager op de thermostaat bespaar je al 6% in energieverbruik!

Het levert uren warmte dankzij de krachtige batterij. Je laadt 'm op met een USB-kabel en hebt het nooit meer koud met een Ploov van Stoov® in je rug of op schoot. Oók lekker voor buiten op het terras, als het in de avond net wat frisser wordt. 

Makkelijk op te laden 

Eenmaal opgeladen kun je je Stoov® warmtekussen draadloos gebruiken. Mocht het warmtekussen toch leeg gaan terwijl je onderweg bent, dan kun je ‘m makkelijk opladen door de USB-aansluiting.

Dat doe je dan gewoon in je auto of met een powerbank. Perfect voor tripjes met de auto, camper of boot, of gewoon bij vrienden op bezoek: overal beschik je zo van optimaal comfort en een lekker warm kussen.

Kijk voor meer informatie op de website van Stoov®

Doe mee & win! 

Nouveau mag 3 Knitted Ploov warmtekussens van Stoov® in oker weggeven, elk ter waarde van € 99,95, weggeven. Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks heerlijk toasty wegkruipen met zo'n knus kussen!   

 

https://nl.stoov.com/?utm_source=LEWIS&utm_medium=Artikel&utm_campaign=W...