Perfect om stijlvol de lange, lome dagen door te komen. 

De zomerhit van 2020: een stijlvolle, comfortabele en tijdloze kaftan. Voor iedereen, voor elk moment. Dit bijzondere item wil je hebben en nooit meer uitdoen.

Article continues after the ad

Stylist en stylecoach Patty Zomer en ontwerper en kunstenaar Britt Das verbonden hun creativiteit en levensvisies met als resultaat: Speezys Stylish Kaftan Wear.

Beide vrouwen hadden nooit een eigen lijn en voelden sterk de behoefte iets te creëren dat staat voor wie zij zijn: avonturiers, ondernemers, wereldreizigers en vrije geesten. Met aandacht voor onze planeet.

Over Patty Zomer & Britt Das
Patty weet als geen ander hoe je iemand mooier kunt maken door te kijken naar persoonlijkheid, karakter en sterke punten die iedereen heeft. Zo komt zij tot de perfecte outfit. Britt Das ging naar de modeacademie en werkte 25 jaar aan vele collecties voor diverse merken. Inmiddels is ze conceptueel ontwerper, trendwatcher en kunstenares.

Deze vrouwen bundelen hun jarenlange ervaring en kennis en brengen met deze kaftan een uniek en geweldig kledingstuk dat iedereen graag draagt, jarenlang meegaat en authentiek is. Trouw blijven aan jezelf is hun gezamenlijke motto.

Kaftan
De katoenen kaftan wordt gemaakt in Portugal en is te verkrijgen in verschillende tinten. Voor mannen en vrouwen, van maat 36 tot 44, one size suits all ! Dit mooie item wordt geleverd in een tas van dezelfde stof en kleur. Ook verkrijgbaar in de maat onesize+ voor de wat vollere dames (en heren) onder ons. 

Aan de kaftan geef je je eigen draai: prachtig op een strand of terras, heerlijk als homewear thuis. Kortom: geschikt voor iedere gelegenheid, voor iedereen.

Informatie: Speezies

Verkoopprijs: € 159

Win
Nouveau mag 2 kaftans weggeven. Een in de kleur Nude en een in de kleur Earth Blue. Vul onderstaand formulier in en vergeet niet je voorkeur aan te geven voor de kleur. Wie weet kan jij straks in deze prachtige kaftan flaneren op het strand of gewoon lekker in je eigen tuin. Deze actie is gesloten!