Heerlijke deal voor 2 personen, inclusief ontbijt. 

Bij Eden Hotels wordt op dit moment de Eden Zomer Tour gehouden. In de maanden juli en augustus worden er in de dertien hotels in acht verschillende steden mooie en leuke events georganiseerd.

Je kunt terecht in heel Nederland, van Maastricht en Eindhoven in het zonnige zuiden tot aan Groningen en Leeuwarden in het hoge noorden.

De hotels zijn gevestigd in hartje centrum; naast de leuke events die worden georganiseerd, zit je dus ook nog eens om de hoek van alle highlights en hotspots. En aangezien de medewerkers met liefde de beste geheimen van hun stad met je delen, beleef je de stad écht als een local. 

Article continues after the ad

Enkele voorbeelden van events:

  • WalkinCandyStore van Candy Dulfer in het splinternieuwe Hard Rock Hotel Amsterdam American
  • Lachyoga in hotel Babylon Den Haag
  • Foto-expositie Hans Rietveld in Designhotel Maastricht
  • DJ workshop van DJ Charmes at OBSIDIAN in Eden Hotel Amsterdam
  • Verborgen Kunst in de Stad in City Hotel Groningen
  • Music Pubquiz in Bar Americain Amsterdam
  • Twents Kuiern - Wandelend Twents leren in City Hotel Hengelo
  • Tuesday Tunes at OBSIDIAN presents Fridolijn in Eden Hotel Amsterdam.

Stedenstrippenkaart - sparen voor gratis overnachtingen
In de zomermaanden ontvang je bij je verblijf in een Eden Hotel de Stedenstrippenkaart en kun je tijdens je tour door Nederland ook nog eens sparen voor gratis overnachtingen. Is je kaart helemaal vol? Dan ding je mee naar de mega-grote-superdeluxe hoofdprijs: een nacht in de voetsporen treden van een rockster en slapen in de legendarische Rock Star Suite van het Hard Rock Hotel Amsterdam American, inclusief een aan-niets-ontbrekend VIP treatment.

Informatie: Eden Hotels

Doe mee & win!
In samenwerking met de Street Life Expositie die in juli in het Fotomuseum aan het Vrijthof te bewonderen is, kun je bij Designhotel Maastricht in juli en augustus een speciale fotoselectie van de Nederlandse fotograaf Hans Rietveld bekijken.

Nouveau mag een overnachting voor 2 personen weggeven in Designhotel in Maastricht (geen badkamer is hetzelfde!). Vul het formulier in, wie weet ga jij genieten in het bruisende Maastricht. Deze actie is gesloten!