Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een Max Factor False Lash Effect XXL Mascara!

Oh-la-la wimpers, dat willen we allemaal wel, toch? Een goede mascara is goud waard. Meer expressie, je ogen lijken groter en je hele uitstraling is meteen wat meer #powervrouw. Zoek je een mascara die extra volume biedt, dan is de Max Factor False Lash Effect XXL Mascara een aanrader. Deze verle...

Win een Max Factor False Lash Effect XXL Mascara!

Oh-la-la wimpers, dat willen we allemaal wel, toch?

Een goede mascara is goud waard. Meer expressie, je ogen lijken groter en je hele uitstraling is meteen wat meer #powervrouw.

Zoek je een mascara die extra volume biedt, dan is de Max Factor False Lash Effect XXL Mascara een aanrader. Deze verlengt de wimpers zichtbaar tot wel 70% en reikt tot voorbij de puntjes van de wimpers.

Extra álles

De mascara gaat echter verder dan verlenging alleen. Hij geeft de wimpers ook extra volume en extra dikte, terwijl ie ook nog eens veegproof en klontervrij is. Het beste resultaat krijg je door een extra laagje aan te brengen en de formule tussen de laagjes te laten drogen. Het speciaal ontworpen borsteltje pakt zelfs de dunste wimpers, voor maximaal effect.

Met dank aan Hollywood

Max Factor werd groot in de gouden jaren van Hollywood, dankzij zijn looks voor Marilyn Monroe, Ava Gardner, Jean Harlow en Marlene Dietrich. Hij won er een Oscar voor, maar zijn streven was toch vooral élke vrouw mooier te maken met de juiste make-up en dat mission statement heeft het label nog altijd. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, check dan Max Factor op Instagram.

Doe mee & win!