Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een heerlijke Nu Skin Epoch huidverzorgingsset!

Voor Moederdag of gewoon lekker voor jezelf! Op zoek naar een Moederdagcadeau waar ook anderen beter van worden? Nu Skin biedt dat met de  Epoch-collectie. De producten in deze Force For Good lijn zijn gemaakt op basis van plantenextracten en vormen een uitstekende manier om zorg te dragen voor j...

Win een heerlijke Nu Skin Epoch huidverzorgingsset!

Voor Moederdag of gewoon lekker voor jezelf!

Op zoek naar een Moederdagcadeau waar ook anderen beter van worden? Nu Skin biedt dat met de  Epoch-collectie. De producten in deze Force For Good lijn zijn gemaakt op basis van plantenextracten en vormen een uitstekende manier om zorg te dragen voor je huid én de wereld om je heen.

Epoch is gebaseerd op de werking van efficiënte natuurlijke concentraten, die zijn geïnspireerd op het voorouderlijke gebruik van planten overal ter wereld. De kennis en de tradities van de inheemse volkeren vormen de fundamenten van de formules en texturen die door etnobotanici zijn samengesteld.

Zo is er een heerlijke Baobab body butter uit de tropen...

... maar ook de Glacial Marine Mud, een geweldig reinigend masker met klei uit het hoge noorden van Canada.

Voor zware benen is er de IceDancer, kristalheldere gel voor een tintelfris gevoel met wilde munt uit Noord-Amerika...

...en voor droge voeten de Sole Solution met verzorgende ingrediënten uit de Antillen. Waar ze van oudsher pimentbessen gebruiken om uitdroging en irritatie van de voetzolen tegen te gaan.

Voor vermoeide voeten is er de Polynesische Firewalker crème om te koelen en kalmeren.

En het geheim van het glanzende haar van Hawaiiaanse vrouwen? Nectar van de beroemde scharlaken Ava Puhi Momi bloem, die in de shampoo zit. En deze hele set zit in de Force For Good box die je hier op NOUVEAU kunt winnen. 

Doe mee en win! Deze winactie is gesloten! 

Goed om te weten

Wil je een verrukkelijk NuSkin Epoch pakket cadeau geven? Dan help je daar ook anderen mee. Telkens wanneer iemand een EPOCH-product koopt, doneert NU SKIN een bedrag aan mensen die wereldwijd hulp het hardst nodig hebben.