Santal du Pacifique neemt je mee naar de Stille Zuidzee.

Dag 34 (!) van de epic Summer Give-Away waarmee Nouveau je toch een vrolijke zomer hoopt te bezorgen staat in het teken van een heerlijke geur. Voor wie zich even in een andere wereld wil wanen: Santal du Pacifique is één van de mooie parfums uit de beroemde Black Collection van Perris Monte Carlo. Alle geuren in deze lijn zijn opgebouwd uit natuurlijk grondstoffen die gevonden worden op de meest exotische locaties van de wereld.

Dit prachtige parfum is een creatie van de bekende 'neus' Gian Luca Perris, parfumeur van Perris Monte Carlo Fragrances. Santal du Pacifique is ontstaan op de Pacifische eilanden in de Stille Oceaan en neemt je mee op avontuur naar nog niet in kaart gebrachte gebieden. Deze verfrissende en unieke mix van aroma’s brengt een vleugje paradijs op aarde op je huid. Santal du Pacifique is een warme, poederachtige, bloemige en tevens balsemachtige geur.

Doe mee & win!

Article continues after the ad

Nouveau mag een flacon Santal du Pacifique ter waarde van € 145 euro weggeven. Vul het formulier in, wie weet loop jij dan straks in een wolkje Tahiti. Deze actie is gesloten!