Nouveau maakt een feestje van de zomer 😊 !

Hoe anders-dan-anders de zomer van 2020 ook is, NOUVEAU pakt stijlvol en ☀️ uit met een fijne, lange winmarathon vol heerlijke cadeaus om jezelf mee te verwennen. Vandaag is de kick-off met een luxe Lancaster Sun pakket ter waarde van € 134. Dit zit erin!

Illuminating Cream SPF50 en Highlighting Primer SPF30 uit de Sun Perfect lijn.
Sun Perfect is een zonnelijn voor de veeleisende huid (alle leeftijden) die de huid mooi egaal bruin laat worden terwijl hij optimaal beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon. En ook alle tekenen van huidveroudering zoals pigmentvlekken, rimpels, gevoeligheid, roodheid en een ongelijkmatige kleur, die afbreuk doen aan een mooie huid en stralende teint, tegengaat.

Illuminating Cream SPF50
Deze lichtgewicht, olievrije crème met hoge beschermingsfactor (SPF50) laat een zijdezachte finish achter op de huid. De tekenen van cutane huidveroudering worden verminderd en de helderheid van de huid neemt direct én op langere termijn toe. De huid krijgt geleidelijk een mooie, egale bruine teint die langdurig zichtbaar zal zijn.
Prijs: € 49 / 50 ml

Zon☀️ tips:

  • Door de anti-aging, hydraterende en verzorgende ingrediënten kan de Illuminating Cream SPF50 tijdens de zonvakantie en/of gedurende de zomer de normale dagverzorging vervangen.
  • Gebruik de Illuminating Cream SPF50 samen met het Lancaster Total Age Correction Amplied Serum om pigment-vlekken te voorkomen en bestaande te verminderen.
  • Breng je zonproduct (in de zon maar ook in de schaduw) minimaal om de 2 uur en altijd na het zwemmen en het afdrogen van transpiratie opnieuw aan of ga uit de zon.


Highlighting Primer SPF30 (het favoriete product van hoofdredacteur Claudia Straatmans)
Deze olievrije, zijdezachte, verfijnde iriserende fluïde is een stralende basis die de teint naadloos egaliseert. Als de ideale make-up basis, die je 365 dagen kunt gebruiken, combineert de formule een krachtige bescherming met het voorkomen van de tekenen van cutane huidveroudering, en stimuleert het direct de stralende gloed van de huid.
Prijs: € 45 / 30 ml


Zon ☀️ tips:

  • Dit reisvriendelijke urban product is een ideaal 365-dagen product om onderweg bij je te hebben, zodat je op elk moment de huid kunt beschermen en op subtiele wijze de teint kunt perfectioneren.
  • Breng je zonproduct (in de zon maar ook in de schaduw) minimaal om de 2 uur en altijd na het zwemmen en het afdrogen van transpiratie opnieuw aan of ga uit de zon.


SUN 365 instant Self Tan Self Tanning Gel Cream Face (het favoriete product van fashion editor Anita Willemars)
Om te voldoen aan het verlangen om het hele jaar te genieten van een stralende tan, hebben de Lancaster tanning experts SUN 365 Self Tan-lijn gecreëerd. De producten uit deze lijn weten overtuigend, met een stralende, bruine kleur, het flatteuze resultaat te imiteren dat de zon op de huid. Verrijkt met een verslavende geur, brengen de SUN 365 Self Tan-producten de stralende gloed van het zonlicht in het leven op de huid. Elke dag van het jaar!
Instant Self-Tan, een zonnige kleur binnen een paar uur.
Prijs: € 39 / 50 ml

 

Article continues after the ad

 

Doe mee & win!
Nouveau mag 3 pakketten t.w.v. € 134 weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar ☀️ ! Deze winactie is gesloten!