Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een health pakket uit de groene apotheek van Biocol Labs!

Plantaardig detoxen, beter slapen én minder moe, doe je mee?  Biocol Labs noemt zich de groene apotheek en gelooft dat de natuur het antwoord is. 'Plantaardige health essentials, door artsen goedgekeurde oplossingen gericht op de behoeften van het moderne leven, waaraan de traditionele gezondheid...

Win een health pakket uit de groene apotheek van Biocol Labs!

Plantaardig detoxen, beter slapen én minder moe, doe je mee? 

Biocol Labs noemt zich de groene apotheek en gelooft dat de natuur het antwoord is. 'Plantaardige health essentials, door artsen goedgekeurde oplossingen gericht op de behoeften van het moderne leven, waaraan de traditionele gezondheidszorg niet voldoet.' Handig: het is gewoon verkrijgbaar bij de Etos. Wat kun je verwachten?

Detox, Reinigen, Elimineren

Something® for a detoxweek bevat een zuiverende mix van ingrediënten zoals cichorei, artisjok en choline, die bijdragen aan het behoud van een normale leverfunctie.

Je neemt gedurende zeven dag 1 ampul bij het ontbijt, puur of verdund in water of sap.

Beter slapen

Minder moe

Het leven kan tegenwoordig behoorlijk druk zijn. Something® for the knackered helpt je door hectische periodes heen. Het bevat magnesium, dat helpt bij de vermindering van vermoeidheid en ginseng, dat bijdraagt aan een vitaler gevoel en cognitieve verbetering. Je neemt gedurende zeven dag 1 ampul bij het ontbijt, puur of verdund in water of sap.

Over Biocol Labs

Biocol Labs is een familiebedrijf dat streeft naar een 'post-chemische samenleving'. Het werd opgericht in 1977 in Lissabon met de missie om chemicaliën overbodig te maken door middel van natuur en wetenschap.

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 pakketten met alle genoemde Something® producten ter waarde van € 60,70 weggeven! Vul het formulier in en maak kans op deze prijs voor een healthy lifestyle!