Altijd glow, ongeacht het weer, wat wil je nog meer?

Waar je je vakantie ook viert, je kunt er altijd stralend bijlopen met de heerlijke zonproducten voor het lichaam van glow-specialist Lancaster, die beschermen en verzorgen (en je ook zonder zon aan een mooi kleurtje kunnen helpen). Op dag 23 van de Summer Give-Away mag Nouveau voor € 416 (!) aan verrukkelijke producten weggeven.

Sun Protective Water SPF50 is het nieuwe Lancaster zonproduct voor als je van de zon geniet en ook denkt aan het milieu: het is ocean friendly, no parabenen / siliconen.

Article continues after the ad

Na het zonnen wil je verzorging, verkoeling, hydratie, glans en je gebruinde huid nog wat langer vasthouden met de Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil.

Laat de zon je in de steek, dan kun je voor een heerlijk zomerse uitstraling terecht bij Lancaster Sun 365 Instant Self Tanning Jelly, een favoriet van Anita Willemars, mode en beauty editor van Nouveau.

Doe mee & win!

Nouveau mag 4 pakketten met de bovenstaande 3 luxe producten t.w.v. € 104 euro per pakket weggeven. Vul het formulier in en wie weet loop jij er dan straks tiptop verzorgd en mooi gebruind bij. Je kunt meedoen tot 15 juli 2020, dus aarzel niet! Deze actie is gesloten!