Haar nieuwe collectie bij Uniqlo komt eraan 👜 !

Er komt een nieuwe collectie aan van Frans stijlicoon Ines de la Fressange in samenwerking met Uniqlo. En het is weer één en al 'effortless chic'.

Article continues after the ad

De inspiratie voor de elegante herfst/winterlooks van 2021 is het Zwitserse dorp Rossinière, geliefd bij kunstenaars vanwege het prachtige berglandschap. Gelegen bij het meer van Genève, is het een en al alpenweiden en beeldige bergen.

Dit gebied heeft veel bekende schilders geïnspireerd en Rossinière staat bekend om de Grand Chalet-villa, het historische culturele erfgoed die de laatste verblijfplaats was van wijlen kunstenaar Balthus. Het is ook de plek waar Ines haar kerstvakantie graag doorbrengt.

Een comfortabele garderobe met een vleugje nostalgie is bij uitstek geschikt voor een ontspannen vakantie in het najaar, volgens Ines.

De collectie is goed onderling te mixen en te matchen: mosgroen, geel, kasjmier poncho's, Ines' favoriete blazers en mooie 3D-knit jurken geven je een voorproefje van september. De collectie is vanaf donderdag 26 augustus verkrijgbaar in UNIQLO-winkels en online via uniqlo.com

Doe mee & win!

Nouveau mag uit deze Ines de la Fressange x Uniqlo collectie 5 totes weggeven (welk het wordt, is een verrassing)! Vul het formulier hieronder in, wie weet loop jij dan straks wel met Franse chic te shoppen. Stokbroodje 🥖 erin, niets meer aan doen!  

 

 

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in