Zonproducten met drie SPF's in één - echt heel handig! 

Voor je gezicht en armen heb je meestal een andere SPF-factor nodig dan voor lichaamsdelen die meestal bedekter door het leven gaan. Maar meerdere producten met steeds een eigen SPF-factor gebruiken is niet erg handig, vandaar dat That'so een uitkomst is. 

Article continues after the ad

That’so is een Italiaans merk gespecialiseerd in Self Tan en Sun Care Producten. Vanaf nu is That’so ook in Nederland verkrijgbaar met unieke producten, zoals een spray die je voor meerdere huidtypen kunt inzetten. 

Er is een zonnespray voor normale huidtypes van SPF20 tot SPF50 en één voor de gevoelige huid van SPF 50 tot +90%. Daarnaast biedt de babyformule de mogelijkheid om deze zonnebrandcrème zelfs bij pasgeboren baby’s te gebruiken. Doe je veel aan buitenactiviteiten en heb je daarbij last van insecten? Dat behoort nu tot het verleden door de zonnespray met Neem Oil waar insecten niets van moeten hebben. Liever bruin zonder zon? Dat kan met de ongeëvenaarde self tan producten van That’so. De spray zorgt dat je er sunkissed uitziet. Daarnaast verzorgt het de huid en vlekt het niet, heeft het een aangename geur en sprayt het door een gepatenteerd systeem prachtig egaal. Nooit meer hinderlijke vlekken, een oranje kleur of zwarte puntjes in je poriën. Het perfecte product voor een verantwoorde en gezonde bruine teint. 

Voor meer informatie: That'so

Doe mee & win! 
Nouveau mag 3 pakketten weggeven ter waarde van € 74. Een pakket bevat een zonnespray, een after sun en een self tan. Vul onderstaand formulier in, wie weet kun jij dit leuke nieuwe merk dan proberen! Deze actie is gesloten!