Huidbarrière verbeteren? Boost it up, lock it in!

Een gezonde huidbarrière is belangrijk voor een mooie en gezonde huid. "Wij maken jaarlijks honderden huidscans waaruit blijkt dat 90% van de gemeten huiden vocht en vet te kort komt," zegt Mardien Radewalt, founder van Skin for Skin. "De huid kan hierdoor niet goed functioneren en de huidbarrière raakt beschadigd. Na jaren van ontwikkelen, lanceert Skin for Skin twee nieuwe producten: Boost it up! en Lock it in!"

Boost it up!

De verzorgende serum capsules Boost it up! (vanaf €49,95, 30 stuks) hebben een hydraterende en voedende eigenschap dankzij een mix van ingrediënten waaronder squalaan, niacinamide, collageen en probiotica die rijk zijn aan vetzuren en vitamines.

Dit ultra krachtige en rijke serum zit in een licht- en luchtdichte capsules die de formule sterk houden. De capsules zitten boordevol actieve werkstoffen die de huid een flinke boost geven, de huidbarrière herstellen en de huid voeden. Oftewel: boost it up!

B3 is een ster in de bescherming van de huidcellen tegen de vrije radicalen
 

Squalaan is een hydraterend en verzachtend ingrediënt en tevens een bron van aanvullende vetzuren en antioxidanten. Niaciamide (vitamine B3) is een belangrijke in vet oplosbare antioxidant in onze huid en een ster in de bescherming van de huidcellen tegen de vrije radicalen. Hoewel collageen een te grote structuur heeft om door te dringen tot de dermis, heeft collageen een hoge waterbindende capaciteit. Collageen moleculen versterken het vochtvasthoudend vermogen van de huid, ondersteunen het gladstrijken van de rimpels en brengen het oppervlak van de huid in balans voor een gezonde bescherming. 

Lock it in!

Om het verzorgende serum in te sluiten, is Lock it in! (vanaf €14,95, 15 gram) de laatste stap voor je huidroutine. Deze face base cream is een ultra voedende crème met ceramiden, antioxidanten, vitamine E, sheaboter, aloë vera en collageen die de huidbarrière herstellen, voeden en vochtverlies tegengaan. Het resultaat is een gehydrateerde en zijdezachte huid. De crème draagt bij aan een gladde en soepele huid met een gezonde glow. De actieve werkstoffen worden voor een optimale werking ingesluisd in de huid: lock it in! 

Bescherming voor alles

Palmitinezuur reduceert de hoeveelheid vocht die uit de huid verdampt waardoor de huid minder snel uitdroogt. We maken minder ceramiden aan wanneer we ouder worden, ontzettend belangrijk om deze aan te vullen. Ceramiden hebben unieke anti-aging eigenschappen en zijn essentieel om de huidbarrière gezond te houden, omdat ze een beschermende laag vormen om vochtverlies te voorkomen en de huid te beschermen. Arginine helpt zichtbare huidbeschadiging te herstellen, heeft wond helende eigenschappen en versterkt de elasticiteit van de huid.

Build, boost, benefit

The Ultimate Skin Fix Kit (€ 99,95) is een box met drie topproducten om de huid in topconditie te krijgen. Zowel van binnenuit als buitenaf werk je aan een gezonde en glowy huid.


Deze box bevat het Skin for Skin Collageen Supplement (€ 25,95, 30 stuks voor 1 maand) om te werken aan de fundering van de huid, de serumcapsules om de huid een boost te geven en de crème om alle actieve werkstoffen goed in te sluizen. 

Alle producten zijn te koop op Skin for Skin 

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 x een Boost & Benefit Box met 1 Boost it up! serum capsules en 1 Lock it in! face base cream t.w.v. € 79,95 per box weggeven.