Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win dit fantastische strandtentje van Coolcabanas!

Het beste tentje op het strandLichtgewicht, instant schaduw, perfect voor strand én zwembad.  In Australië zijn de CoolCabanas al jaren mateloos populair en deze tentjes zijn nu ook in Nederland te koop. Ze hebben de functie van een parasol, maar staan stevig, waaien niet weg en bieden veel schad...

Win dit fantastische strandtentje van Coolcabanas!

Het beste tentje op het strand
Lichtgewicht, instant schaduw, perfect voor strand én zwembad. 

In Australië zijn de CoolCabanas al jaren mateloos populair en deze tentjes zijn nu ook in Nederland te koop. Ze hebben de functie van een parasol, maar staan stevig, waaien niet weg en bieden veel schaduw. Bovendien zijn ze licht en dus makkelijk mee te nemen; je zet ze op in een handomdraai. 

Ze bieden schaduw zodat je de hele dag zorgeloos aan het strand kunt zijn. Ze zijn licht, staan stevig, zijn eenvoudig op te zetten en zien er supercool uit. Ben je met je gezin op pad? Dan zijn de tentjes ook nog eens goed herkenbaar voor de kids. Bovendien helpen ze je om op een natuurlijke manier 1.5 meter afstand te bewaren. CoolCabanas zijn niet alleen populair aan het strand. Ze kunnen ook perfect worden gebruikt in het park, in de tuin of aan het zwembad!

Informatie: CoolCabanas

Doe mee & win!
Nouveau mag een CoolCabanas weggeven! Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar. Deze actie is gesloten!