Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze zomerse envelop clutch van Bulaggi!

Perfect voor een avondje uit in stijl. Op Dag 40 van Nouveau's Epic Summer Give-Away een one-of-a-kind handtasje. Het valt binnen het thema 'Ode to our Seas', waarbij de materialen en de verschillende kleuren je doen denken aan het strand. Glinsteringen van water, blauwtinten, koraalrood en zanda...

Win deze zomerse envelop clutch van Bulaggi!

Perfect voor een avondje uit in stijl.

Op Dag 40 van Nouveau's Epic Summer Give-Away een one-of-a-kind handtasje. Het valt binnen het thema 'Ode to our Seas', waarbij de materialen en de verschillende kleuren je doen denken aan het strand. Glinsteringen van water, blauwtinten, koraalrood en zandaccenten, van die dingen. 

Over de clutch
Envelop clutch model Sophia van Bulaggi is goed te combineren met je zomerse outfits door de diversiteit aan kleuren. De tas heeft een all-over patroon van verticale banen, waarbij verschillende kleurtjes stof uitsteken. De kleuren omvatten groen, roze, rood, paars en mintkleur.

De clutch wordt geleverd met twee afneembare schouderkettingen, een lange (55 cm) en korte ketting (26 cm), zodat je hem in de hand en over de schouder kunt dragen. De binnenkant van de clutch heeft groot vak met een klein binnenvakje en hij sluit met een magneet.

Afmetingen: 
Breedte: 27 cm
Hoogte: 17 cm
Diepte; 0,5 cm

Informatie: BULAGGI

Doe mee & win! 
Nouveau mag 3 x de beeldige clutch Sophia ter waarde van 35 euro weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet win jij deze clutch. Deze actie is gesloten!