Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze trendy tas van Unisa!

Win deze trendy tas van Unisa!

Mét - helemaal hot! - een bracelet-handvat! 

Wat een leuke tas is de Zkaissy van Unisa! Er kan, niet onbelangrijk, daadwerkelijk iets in en toch is het een beeldje met een hip rond 'bracelet' handvat dat je nu veel ziet. We mogen er eentje weggeven, op Dag 26 van Nouveau's Zinderende Summer Give-Away! 

Over Unisa
Unisa is ooit begonnen als Spaans schoenenmerk. De modellen worden gekenmerkt door het draagcomfort en de hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. De missie van het merk is vrouwen te voorzien van modieuze, comfortabele en kwaliteitsvolle schoenen en accessoires.

Heel belangrijk bij Unisa is het draagcomfort. Ze ontwikkelen comfortabele, lichtgewicht schoenen met een betere leest, waarmee je lekker kunt winkelen, maar ook mee naar je werk kunt en die leuk staat op een avond uit. Alle accessoires passen perfect bij de Unisa schoenen en hebben dezelfde kwaliteit.

Handtas Zkaissy

Leren handtas, vierkant model, met een ruim binnencompartiment met een kleiner ritsvak, Rond handvat met Carey-effect. Optionele textiele schouderriem met bijpassende leren en metalen clip. Verkrijgbaar in meerdere kleuren bruin, donkerblauw, oker, oranje en zwart.

Specificaties:
Materiaal buitenkant: leer
Materiaal binnenkant: textiel
Hoogte: 18 cm
Wijdte: 22 cm
Diepte: 11 cm

Prijs: € 119,90

Informatie: UNISA

Doe mee & win! 
Nouveau mag een bruine Zkaissy mini schoudertas weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de winnaar! Deze actie is gesloten!