Multifunctioneel, ook over je schouder te dragen.

Het heuptasje is terug van nooit helemaal weggeweest. Handig om je handen vrij te houden, een leuk accessoire om een look mee op te vrolijken en groot genoeg om het een en ander in mee te kunnen nemen. Zoals deze handige beltbag van het merk Guess, waar ook een hengsel bij zit, zodat je hem eveneens over je schouder kunt dragen.  

Over Guess
In 1981 openen de gebroeders Marciano een kleine jeansfirma in Californië. Omdat ze hun jeugd hebben doorgebracht in Zuid-Frankrijk en worden aangetrokken door het westen van Amerika, gaan ze Amerikaanse stoffen als denim combineren met Europese stijl. Op dat moment zijn spijkerbroeken nog geen modeproduct, maar hun vasthoudendheid maakt van een goede jeans een gewild object en een trendy en sensueel kledingstuk. Meer dan vijfentwintig jaar later worden de kleren, accessoires en schoenen van Guess over de hele wereld gedragen.

Over de Belt Bag
Afmetingen: 20x14x5 (hxbxw)
Wijdte: 6 cm 
 Info: GUESS

Doe mee & win
Nouveau mag 2 Belt Bags weggeven, een gele en een witte. Vul onderstaand formulier in, vergeet niet je favoriete kleur aan te geven en wie weet ben jij de gelukkige! Deze actie is gesloten!

Article continues after the ad