Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze schitterende ring van The Finds!

Over een fraaie vondst gesproken!  Een leuke ring is altijd welkom, toch? De Isadora van The Finds is een echte statement ring en perfect voor wie naar de zomer verlangt. Isadora heeft Italiaanse flair en brengt je direct in een zonnige stemming. De ring is gemaakt van een gedurfde gehamerde verg...

Win deze schitterende ring van The Finds!

Over een fraaie vondst gesproken! 

Een leuke ring is altijd welkom, toch? De Isadora van The Finds is een echte statement ring en perfect voor wie naar de zomer verlangt. Isadora heeft Italiaanse flair en brengt je direct in een zonnige stemming. De ring is gemaakt van een gedurfde gehamerde vergulde band en bedekt met een heldere steen die het licht vangt. Isadora is verstelbaar zodat je deze om elke vinger kunt dragen.

The Finds

De unieke vondsten van The Finds vormen een sprankelende verzameling van vergulde sieraden, samengesteld door curator Sonja Van Welsenes tot een collectie van bijzonder betaalbare items. Elk sieraad is gemaakt om gedragen te worden, persoonlijke stijl te benadrukken en een outfit iets extra’s te bieden, passend bij de gelegenheid en stemming van de dag. 



Prijs Ring Isadora: € 85



Informatie: The Finds



Win

Nouveau mag 3 x de ring Isadora weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen! Deze actie is gesloten!