Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze puur natuur haarverzorging van Zenz!

Genomineerd voor de Dutch Beauty Award 2022 🌿 Beter voor het milieu, beter voor jou en je gezin en toch lekker luxe en van uitstekende kwaliteit: maak kennis met het Deense haarverzorgingsmerk Zenz. "Als je de kwaliteit voelt, lijdt het geen twijfel dat het een exclusieve serie haarverzorging is ...

Win deze puur natuur haarverzorging van Zenz!

Genomineerd voor de Dutch Beauty Award 2022 ?

Beter voor het milieu, beter voor jou en je gezin en toch lekker luxe en van uitstekende kwaliteit: maak kennis met het Deense haarverzorgingsmerk Zenz. "Als je de kwaliteit voelt, lijdt het geen twijfel dat het een exclusieve serie haarverzorging is met natuurlijke geurtonen en het gevoel van welzijn en een spa-ervaring," zegt oprichter Anne-Sophie Skjødt Villumsen.

"Tegelijkertijd voel je de zachtheid en de actieve ingrediënten in de producten - zowel met als zonder geur. We hebben producten ontwikkeld die zo gezond, natuurlijk en biologisch mogelijk zijn. Ik vind het belangrijk dat consumenten zich veilig kunnen voelen wanneer ze de producten voor zichzelf of hun gezin gebruiken. Voor de bewuste consument is er voor elk wat wils en zowel met verschillende geuren als geheel zonder parfum."

Keurmerken

De nieuwe collectie is gecertificeerd door een of meer van de vier erkende keurmerken: The Nordic Swan Ecolabel, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic en Vegan Society. De producten bevatten de maximale hoeveelheid natuurlijke en gecertificeerd biologische ingrediënten - en meer dan de certificeringen vereisen.

"We hebben ervoor gekozen om all-in te gaan en onze eigen norm te stellen met de hoeveelheid gecertificeerd biologische ingrediënten," zegt Anne-Sophie. "COSMOS vereist dat ze slechts 20% van het totale product uitmaken maar het is onze missie is om de gezondste en meest duurzame professionele gezondheidsproducten te creëren."  

Meer informatie: Zenz Nederland

Doe mee en win!

Nouveau mag 3 x een set van Zenz weggeven met daarin de Shampoo Deep Wood No. 07 (€ 34,90) en de Conditioner Deep Wood No. 08 (€ 34,90) samen twv € 69,80. Deze 2 producten zijn genomineerd voor de Dutch Beauty Award 2022 in de categorieën Haarverzorging Exclusief en Groene Cosmetica!